Casa din interiorul unui cartof uriaș! GALERIE FOTO
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Singurul incovenient este că nu are internet
Singurul incovenient este că nu are internet
  • Singurul incovenient este că nu are internet
În Statele Unite, un dezvoltator imobiliar a transformat un cartof artificial uriaș de șase tone într-un adăpost inedit. 

Cei care călătoresc în statul american Idaho au toate șansele să dea peste un cartof de dimensiuni uriașe! Și care, de la distanță, pare chiar real. Dar nu, este artificial, iar în interior amenajată o locuință.

La origine, cartoful artificial de șase tone a fost folosit ca instrument pentru stimularea vănzărilor acestei legume în regiune. Cocoțat pe o remorcă, el a făcut turul Statelor Unite. La capătul călătoriei, proprietarii au decis să îș scoată la vânzare.

Citește și Record în Japonia. Un pește vândut la un preț incredibil FOTO

L-a cumpărat un dezvoltator imobiliar, care a construit, în interior, o locuință. ”Big Idaho Potato Hotel” este dotat cu o cameră, o sală de baie, un șemineu și o cabină de duș. Temperatura poate fi reglată grație unui sistem de climatizare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel