Cât costă biletele la cel mai așteptat concert din 2019. Se așteaptă o sală plină
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Biletele au pret variabil
Biletele au pret variabil
Celebrul muzician Goran Bregovic și orchestra sa vor susține în curând un concert la Sala Palatului, în București. Biletele se găsesc atât în format electronic cât și fizic.

Goran Bregovic va concerta la Sala Palatului, pe 2 aprilie, pentru un show special, în care va cânta alături de o orchestră simfonică formată din 42 de artişti, trei violonişti şi un cor de şase persoane.
Biletele pot fi cumpărate la preţuri cuprinse între 140 de lei şi 320 de lei, în funcţie de perioada în care sunt cumpărate şi locul din sala de spectacol dorit.

Tichetele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea - magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol, Berăria H, metrou Unirii 1, magazinul Muzica, magazinele IQ BOX - Telekom, agenţiile Perfect Tour, magazinele Uman, sediul librăriei Libmag, Casa de balet şi pe terminalele Selfpay din toată ţara.

Citește și: CFR încearcă era internetului. Ce bilete pot fi cumpărate online

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel