Asociaţia de protecţie a consumatorilor InfoCons a publicat vineri un studiu realizat pe produsele de tip floricele de porumb, în cadrul căruia a analizat 19 tipuri de produse, de la diverşi producători sau importatori.
Aditivul cel mai des întâlnit este E322, în 26,31% din produsele analizate. Alţi aditivi regăsiţi în ingredientele produselor sunt E631 şi E627.
În ceea ce priveşte cantitatea de zaharuri, un produs analizat conţinea 58 de grame de zaharuri la 100 de grame de produs, alt produs conţinea 43 de grame de zahăr la 100 de grame, iar un al treilea produs conţinea 37 de grame de zaharuri la 100 de grame.
Citește și Câți aditivi și E-uri conțin cozonacii din comerț
Cât priveşte valoarea energetică, cinci produse analizate conţineau peste 500 kcal/100 grame, iar 13 produse conţineau peste 400 kcal/100 grame.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Ministerul Finanțelor...
Alocațiile pentru copii rămân...
Persoanele asigurate în baza...
Campioană de un deceniu la...
O icoană pictată de Nicolae Grigorescu în tinerețe a...
Bursa de Valori Bucureşti a înregistrat săptămâna aceasta creșteri importante
Luca, Petru și Matei își împart piața patiseriilor.
Piața imobiliară din România...
Reguli noi, controale extinse și deduceri limitate:...
Autoritățile au confiscat primul utilaj folosit ilegal...
Primăriile pot lua împrumuturi...
Analiza publicată de DCBusiness...
Guvernul clarifică acordarea...
Acțiunile Oracle au scăzut cu...
O parte dintre modificările aduse Legii RCA prin actul...
Împrumuturile între firme și asociați intră sub reguli...
Sistemul energetic românesc...
Leul a avut o evoluție relativ...
Electrificarea liniei ferate...
Dumitru Chisăliță: „Sancțiunile...
Generația Z cumpără cel mai...