Cadoul perfect de Crăciun! Cât sunt dispuși să cheltuie românii
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Vânzările de ceasuri mass-market și mid-level vor crește în ultimele două luni ale anului, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă – perioadă propice pentru a oferi cadouri – și cu începutul campaniilor de reduceri, potrivit WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România. În această perioadă, românii vor aloca între 500 și 700 de lei pentru achiziții de ceasuri pentru uz personal sau pentru a fi oferite cadou. 

Anul trecut, în lunile noiembrie-decembrie, cel mai achiziționat ceas pentru cadou a fost Sekonda Navy, pentru damă, la prețul de 210 lei. 

„Sărbătorile de iarnă au fost întotdeauna un moment propice achizițiilor de accesorii, atât pentru a fi oferite cadou persoanelor dragi, cât și pentru uz personal, iar ceasurile se află în topul alegerilor din această categorie. Din căutările și comenzile plasate de clienții WatchShop.ro, observăm deja un interes foarte mare pentru ceasurile fashion și cele cu tehnologii noi, lucru ce ne indică o tendință în comportamentul de consum din ultimele luni ale anului, moment pentru care ne-am pregătit cu stocuri și colecții noi”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Clienții pot găsi deja în oferta WatchShop.ro cea mai recentă colecție fashion lansată de Sekonda, dintre modelele căreia se remarcă Tree of Life Design și Light Pink, ce oferă ceasuri potrivite pentru a fi purtate pe tot parcursul anului și se evidențiază prin finisaje elegante și calități tehnice specifice brandurilor premium.

Adus în România în exclusivitate de WatchShop.ro, Sekonda va fi unul dintre brandurile vedetă din oferta magazinului în campania de reduceri de Black Friday 2018. În această perioadă, clienții WatchShop.ro vor putea achiziționa și ceasuri sofisticate, cum ar fi noul Sekonda Cronograf 1593, un ceas masculin care îmbină tradiționalul cu noile trenduri fashion. Modelul este cotat la prețul de 580 de lei și va fi unul dintre produsele vedetă incluse în campania ce oferă reduceri unice în an.

La nivel global, Sekonda vinde anual peste 1 milion de ceasuri, dintre care sunt returnate sub 1% - brandul având una dintre cele mai mici rate de retur din industria de fashion și accesorii. În prezent, aceste ceasuri sunt comercializate în 66 de țări din întreaga lume, iar de aproape 30 de ani consecutiv Sekonda este cel mai bine vândut brand de ceasuri din Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel