CEC Bank are un nou director de rețea

Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Gabriel Pralea, noul director de rețea
Gabriel Pralea, noul director de rețea
Gabriel Pralea este noul director responsabil cu administrarea rețelei de sucursale CEC Bank, poziție din care va coordona cea mai mare rețea teritorială bancară din România, care include peste 1.000 de unități.

Gabriel Pralea are peste 17 ani de experiență în sistemul bancar și a ocupat diferite funcții de conducere în bănci de top din România -  BCR și Unicredit.
 
”CEC Bank a demarat anul trecut un amplu proces de transformare și modernizare a băncii. În continuare, rețeaua noastră teritorială joacă un rol esențial în strategia de dezvoltare a CEC Bank. Avem nevoie de noi aptitudini și de o nouă abordare, de îmbunătățirea experienței clienților, de eficientizare, pentru a putea capitaliza pe avantajul pe care ni-l dă această prezență teritorială”, a declarat Bogdan Neacșu, Director General CEC Bank.

CEC Bank are cea mai extinsă rețea teritorială din România, cu peste 1.000 de unități bancare, fiind singura bancă cu o prezență importantă în mediul rural și urban mic. CEC Bank este prezentă în 769 localități, din care circa 60% sunt în mediul rural. 

Gabriel Pralea a lucrat timp de 10 ani în cadrul BCR, ultima poziție ocupată, înainte de a se alătura echipei CEC Bank,  fiind cea de  Director Executiv Zonal în cadrul Direcției Rețea BCR. În perioada 2003-2010, Gabriel a ocupat diferite poziții în cadrul  Unicredit Bank România. Gabriel Pralea a absolvit în 2002 Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice București.

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020. 

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank. Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Guvernul prorogă RO e-Factura pentru două domenii economice

Guvernul a adoptat, prin Ordonanță de Urgență, abrogarea...

Protest spontan al unor angajați ai ANAF din Cluj-Napoca
Dragoș Pîslaru
Gabriel Biriș
„Lo Storto” de la Zaha Hadid, afectat de temperaturi extreme în Italia
Energie / FOTO: Freepik
TVA mai mare, taxe în creștere, consum în picaj!
Președintele Nicușor Dan conduce ședința CSAT
Licitație ANAF pentru lucruri confiscate

OUG adoptată: fără restructurare ANAF pe județe

Guvernul a adoptat luni, 30 iunie 2025, o ordonanță de...

Semiconductori
Agricultură
Miniștrii cabinetului Bolojan / Foto: Octav Ganea / Inquam Photos
Oameni pe stradă
freepik.com
Curs valutar. Foto: Mihai Ciobanu
ANAF
Freepik.com
Birou
Foto: Pexels.com
Panouri solare / Foto: Unsplash
Foto: Pexels.com
Bursă / FOTO: Freepik
Euro-dolar / FOTO: Freepik
Factura. Freepik.com

pixel