CEC Bank finanțează cel mai mare producător local de carne de curcan - Peneș

Autor: Delia Gheață
Data publicării:
Un pachet important de finantare
Un pachet important de finantare
CEC Bank a acordat o finanțare de 5 milioane de lei companiei STS Trading, parte a grupului Bravcod – cel mai mare producător de carne de curcan din România, sub brandul Peneș Curcanul. Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19.

“În ciuda provocărilor ridicate de pandemie, ne-am continuat activitatea pentru că știm cât de importantă este securitatea alimentară și ca produsele noastre, care respectă cele mai înalte standarde internaționale, să ajungă pe mesele românilor. Grupul Bravcod a demonstrat că în România se pot dezvolta businessuri solide în industria alimentară”, a declarat Neculae Stinghe, director general și administrator al STS Trading.

Grupul de firme Bravcod, deținătorul brandului Peneș Curcanul, a dezvoltat de-a lungul anilor un business integrat care include 5 ferme moderne de creștere, cu o capacitate de peste un milion de capete anual, un abator, o rețea de circa 100 de francize care distribuie produsele Peneș. În plus, Peneș furnizează materie primă și pentru principalii producători de mezeluri din România, cum ar fi Aldis, Cristim, Caroli etc. Circa 30% din producția grupului este exportată către țări din Uniunea Europeană. Producția Peneș îndeplinește cele mai riguoase standarde de calitate, de la certificările internaționale HACCP, la certificări Halal și Kosher.

Grupul de firme care deține brandul Peneș Curcanul colaborează cu CEC Bank încă din anul 2012, beneficiind, de-a lungul timpului, de finanțări de la CEC Bank în valoare cumulată de peste 110 milioane de lei.

Citește și 3 din 10 români au carduri de credit

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1 000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de peste 44,4 miliarde lei, la sfârșitul lunii iunie 2021.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online. 

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

Despre EximBank

EximBank este o instituție specializată ce se implică activ de aproape 30 de ani în susținerea și promovarea mediului de afaceri românesc. În cadrul Programului guvernamental de susținere a companiilor mari, lansat în contextul pandemiei COVID -19, societățile mari și IMM-urile cu cifră de afaceri peste 20 de milioane de lei în 2019 pot beneficia de produse de finanțare și garantare cu componentă de ajutor de stat, oferite de EximBank în cadrul mandatului acordat de statul român. Astfel, societățile comerciale pot accesa credite de investiții și credite pentru capital de lucru la rate de dobândă subvenționată precum și garanții de stat care acoperă necesarul de garantare până la 90% pentru credite noi sau deja acordate de băncile comerciale pentru realizarea investițiilor şi/sau pentru susținerea activității curente a companiilor beneficiare. Pentru detalii: www.eximbank.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Un tren trece prin fața unor blocuri / Foto: Arhivă

Ordonanța trenuleț lasă trenurile ”ca-n gară”

Începând din acest weekend, călătorii care utilizează...

Un tractor ară câmpul / Foto: Freepik
Notar / Foto: Freepik
Bani / Foto: DCBusiness
TikTok / sursa foto: Pexels.com / cottonbro studio

TikTok dispare din SUA. Google și Apple au șters aplicația

Serviciile TikTok au fost suspendate în Statele Unite,...

Bursa / sursa foto: Freepik.com / frimufilms
Ola Kalenius / Foto: Mercedes

Șeful Mercedes cere investiții reciproce între UE și China

Directorul Mercedes-Benz, Ola Källenius, sugerează o...

Magazin Ikea din Polinia / Foto: Google Maps
Știrile dimineții / Foto: Freepik

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Astăzi aducem în prim-plan cele mai importante subiecte...

Microsoft ajunge pe locul trei în industria jocurilor video
Adrian Câciu
Contabil
Flacără la aragaz / Foto: Freepik
Baterii pentru stocarea energiei / Foto: Freepik
TVA
Fabrică de imbuteliere Pepsi

Pepsi, dată în judecată în SUA de protecția consumatorului

Comisia Federală pentru Comerț (FTC), instituția care...

Exploatare de litiu
Fermieri stau pe o combină agricolă / Foto: Freepik
Vaporul eCSOV

A început marea electrificare a transportului naval

Industria navală face pași importanți către un viitor...

ByteDance, compania mamă a TikTok
Stațiune de schi
FMI
Agenție BRD
Foto: Pexels.com
foto: pexels.com
Donad Trump în timpul unei vizite la zidul de la granița cu Mexic

pixel