CEO Leviatan: Acum, în România, lucrul în construcții este digitalizat
Autor: DCBusiness Team | 05 aug 2022, 09:29
CEO Leviatan: Acum, în România, lucrul în construcții este digitalizat
CEO Leviatan: Acum, în România, lucrul în construcții este digitalizat
EXCLUSIV
Cătălin Podariu a vorbit despre oportunitățile mari ale studenților pentru a nu mai pleca din țară.

Val Vâlcu l-a întrebat pe Cătălin Podariu ce-i așteaptă pe studenți în România după finalizarea studiilor

„Mă bucur că m-ați întrebat, pentru că este un lucru pe care noi vrem să-l exprimăm și să-l subliniem: În România pe studenții de la Construcții cel puțin, pentru că ei au fost în practică, îi așteaptă condiții de lucru în construcții similare cu cele din afară, atât din punct de vedere salarial, cât și condiții la nivel tehnologic.

Am observat că, din cauza mesajelor din media, de pe rețelele de socializare (în România totul este rău, viața este foarte grea, condițiile de muncă nu sunt bune, iar salariile sunt mici), de multe ori, studenții nici nu mai verifică informația și își propun încă din timpul facultății să lucreze în străinătate.

Noi vrem să precizăm că, acum, în România, lucrul în construcții este digitalizat. Folosim soluții și platforme de automatizare și de simplificare a modului de lucru. Folosim cele mai avansate metode de lucru, standarde și procese care clarifică activitățile pe care colegii trebuie să le aibă la birou, astfel încât acomodarea cu locul de muncă să fie facilă și ei să devină repede productivi și să aibă satisfacția lucrului bine făcut”, a explicat Cătălin Podaru.

„De asemenea, pot să spun că folosim tehnologii precum realitate virtuală, realitate mixtă în cadrul proceselor de lucru la nivel cotidian. Totodată, utilizăm platforme de lucru într-un mod similar cu companiile care au implementat aceste tehnologii în țări avansate, cum ar fi Germania.

Noi le folosim la fel, atât în partea de birou, cât și în partea de șantier, unde toți inginerii noștri nu mai lucrează cu planșe pe hârtie, ci într-un mediu integrat, în platforme integrate de tip common data environment, astfel încât schimbul de informații și comunicarea se realizează, indiferent de distanța între ei, într-un mod integrat și aplicat pe livrabile.

Noi am văzut din ce în ce mai multe firme care merg în această direcție pentru a facilita munca, dar mai mult de atât și pentru a utiliza energia colegilor pentru a adăuga valoare și nu a face task-uri repetitive”, a precizat Cătălin Podaru în cadrul interviului.

Salarii şi condiţii de lucru similare cu cele din Vest, în România. Cătălin Podaru (Leviatan), mesaj pentru studenţii de la Construcţii

"În România pe studenţii de la construcţii cel puţin îi aşteaptă condiţii de lucru similiare cu cele din afară, atât din punct de vedere salarial, cât şi la nivel tehnologic.

Am observat că de foarte multe ori studenţii, din cauza mesajelor din media, de pe reţele de socializare, că în România totul este rău, viaţa este foarte grea iar condiţiile de muncă nu sunt bune şi salariile sunt mici, de multe ori nici nu mai verifică şi-şi propun încă din cadrul facultăţii să plece să lucreze în afară. Noi subliniem că acum în România lucrul în construcţii este complet digitalizat, folosim platforme şi soluţii de automatizare şi de simplificare a modului de lucru.

La birou folosim cele mai avansate metode de lucru, standarde şi procese care clarifică activităţile pe care colegii trebuie să le aibă la birou astfel încât acomodarea cu locul de muncă să fie facilă, iar ei să devină repede productivi şi să aibă satisfacţia lucrului bine făcut. De asemenea, pot spune că folosim tehnologii precum realitatea virtuală, realitatea mixtă în cadrul proceselor de lucru la nivel cotidian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

S-a aflat ce funcție are la BNR de fapt astroloaga Minerva

În urmă cu câteva zile a ajuns în spațiul public...

Ucraina a intrat în incapacitate de plată

Două importante agenţii internaţionale de evaluare...

Romgaz are o nouă conducere pentru următoarele patru luni

Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A. s-a...

Seceta a lovit și un oraș din nordul Canadei

Oraşul Iqaluit din nordul Canadei a declarat vineri...

Rușii caută un nume pentru lanțul Starbuck. Ce a ieșit FOTO

Fiecare cu misiunea lui. Președintele Putin luptă...

Spania: O nouă grevă la Easyjet în acest weekend

Piloții companiei aeriene spaniole au anunțat o nouă...

Rompetrol Rafinare, profit de peste 58 milioane de dolari

Rompetrol Rafinare a înregistrat, în perioada ianuarie -...

Chinezii investesc peste 7 miliarde de euro în Ungaria

Grupul chinez CATL a anunţat vineri că va construi în...

Trase de urechi de BNR, băncile au scăzut ROBOR-ul sub 8%

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

UE ar putea apela la compania SpaceX a lui Elon Musk

Agenţia Spaţială Europeană (ESA) a demarat discuţiile...

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?