Cercetătorii ruși, pe post de cobai: Testează pe ei efectul vaccinurilor
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Se folosesc chiar și de rude
Se folosesc chiar și de rude
Directorul Centrului național de cercetare în domeniul epidemiologiei și microbiologiei, Aleksandr Ghințburg, a declarat că, de multe ori, cercetătorii care dezvoltă preparate le testează pe sine sau pe propriile ruse, scrie presa de la Moscova.

Fără să intre în alte detalii, expertul a afirmat că, după toate probabilitățile, specialiștii implicați în crearea unui vaccin împotriva noului coronavirus l-au încercat deja pe propria piele. Un răspuns care ridică automat întrebarea: rușii au găsit deja un leac împotriva SARS-CoV-2?

Greu de spus, dar se pare că există ceva. În orice caz, așa a dat de înțeles chiar Ghințburg. ”Cred că la sfârșitul verii un vaccin va fi deja înregistrat. Oricum, asta îmi doresc. Sper să în august, cel târziu în septembrie, dacă totul merge conform planului”, a anunțat omul de știință. El a spus că vaccinul, aflat încă în teste preclinice, va fi injectat în umărul drept.

Revenind la cercetătorii care își administrează injecția pentru a verifica eficacitea produsului realizat de ei, interlocutorul agenției TASS a subliniat că această operațiune nu are nici o legătură cu testele clinice.

Citește și Americanii au făcut DESCOPERIREA. Virusul, scos din organism

”De fapt, ei verifică și nu numai pe ei, dar și pe rudele lor, pentru a se convinge de calitatea preparatului pe care l-au dezvoltat. Dar asta nu schimbă cu nimic protocolul de testare impus pentru orice medicament înainte de a ajunge sau nu pe piață”, a insistat specialistul rus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...


pixel