China. Ceremonie specială de nuntă pentru tineri leneși
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Tinerilor nu le lipsește nimic
Tinerilor nu le lipsește nimic
Nu lipsește nimic: peisaje idilice, romantism, ținute elegante. Într-un cuvânt, o nuntă de vis pentru tinerii care nu se dau în vânt după ceremonii sofisticate, mulți invitați, călătorii obositoare. 

Numai că totul se derulează la Beijing, într-un uriaș decor artificial amenajat într-un studiou specializat în fotografii de nuntă. Iar ședința foto nu trebuie să fie neapărat în ziua când mirii își leagă destinele: tânărul cuplu nu face decât să imortalizeze scene care-și vor găsi, ulterior, un loc binemeritat în albumul de familie.

Întreg spectacolul este destinat tinerilor care privilegiază comoditatea: un complex unde găsești orice, de la rochia miresei și buchetul de flori, la decoruri după toate gusturile și preferințele, unde însurățeii se pot fotografia fără a alerga prin orașe expuse schimbărilor climatice. ”Este obositor să umblii de colo-colo, în căutarea unui loc potrivit pentru o fotografie care să devină memorabilă. Aici, în interior, nu lipsește nimic”, spune Zhao Tianyou, în vârstă de 25 de ani, extrem de încântată de alegerea ei: ”Poveste de dragoste la Roma”.

Alături de ea și de logodnicul ei, alte cupluri așteaptă să pătrundă în atmosfera dorită: o grădină tropicală sau o pădure îmbrăcată în culorile toamnei, în fața unei cascade, pe o plajă sub un cer de un albastru intens sau într-un castel sub un cer înstelat. Într-o scenă extrem de elaborată, o tânără îmbrăcată într-o rochie de prințesă, stă la poalele unei cascade pe malul unui bazin înconjurat de pietre.

Citește și Altfel de mașină. 9 uși și 562 de senzori. O fac chinezii FOTO VIDEO

”Fotografiile de nuntă au devenit în China mai personalizate”, spune directorul studioului, Zhao Rongchang. ”Chinezii adoră să plece în călătorii de nuntă pentru a se fotografia, dar acum ei preferă să facă totul la adăpost de orice pericol și într-un stil mult mai precis”, adaugă el, precizând că, zilnic, compania lui deservește între 50 și 60 de cupluri.

Pentru rochie, tinerele au la dispoziție o enormă varietate de culori, de la alb, în stil occidental, la roșu, conform tradiției chineze. O armată de angajați de ocupă de fotografii, de aranjarea decorurilor, costume și accesorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel