Circulaţia rutieră pe A3, închisă. Vezi pe ce porțiune
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Cum ne dăm seama că e polei şi ce trebuie să facem. Recomandări de aur de la Titi Aur
Cum ne dăm seama că e polei şi ce trebuie să facem. Recomandări de aur de la Titi Aur
Circulaţia rutieră pe A3 între strada Petricani şi şoseaua de centură a fost închisă, a anunţat vineri seară Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, din cauza poleiului de pe carosabil, circulaţia rutieră pe autostrada urbană A3 - tronsonul de 6,5 kilometri care face legătura între strada Petricani, din municipiul Bucureşti şi şoseaua de centură, judeţul Ilfov - a fost închisă. 

Meteorologii au anunțat cod portocaliu de vreme severă în această noapte în București. „Cod portocaliu pentru depuneri semnificative de polei în zona Capitalei, dar și județele din partea de nord și de est a Capitalei. Se semnalează ploi, vântul prezintă intensificări, rafale de 45-55 km/h, ceea ce determină depuneri semnificative de polei.

Citește și Prognoză meteo București

Codul portocaliu va ține până la ora 3.30 noaptea. Dar există posibilitatea să fie prelungit”, a anunțat meteorologul Alina Șerban la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel