Clotilde Armand cere demisia conducerii RA APPS
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Hotelul Triumf se află într-o stare avansată de degradare
Hotelul Triumf se află într-o stare avansată de degradare
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat premierului Florin Cîţu să demită conducerea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS), invocând situaţia "revoltătoare" în care se află Hotelul Triumf.

"Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperişul Hotelului Triumf. În luna ianuarie, RA APPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: 'RAAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu'. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există", a scris Armand, duminică, pe Facebook.

Ea a adăugat că a semnalat, în ultimele patru luni, situaţia "revoltătoare" a Hotelului Triumf şi faptul că această clădire monument istoric se degradează zilnic "din cauza nepăsării conducerii RA APPS".

"Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri şi să demită conducerea RA APPS pentru că distruge cu bună ştiinţă un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Aşa nu se mai poate", a transmis Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel