CNAIR, apel la șoferi: Să circule cu atenţie şi prudenţă (NINSORI ABUNDENTE)
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Avertizare meteo ANM de ninsori şi vânt puternic. Află UNDE
Avertizare meteo ANM de ninsori şi vânt puternic. Află UNDE
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) recomandă şoferilor să conducă prudent, întrucât, de marţi, 6 aprilie, ora 23:00, până miercuri, 7 aprilie, ora 18:00, a fost emis un Cod galben de ninsori în sudul Banatului, sudul şi estul Transilvaniei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, potrivit unui comunicat al CNAIR remis, marţi, Agerpres.

În această regiune, vor fi ninsori însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50 - 60 km/h.

La altitudini de peste 1.500 de metri, vor exista rafale de peste 80 - 90 km/h, ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată, reducând vizibilitatea sub 100 m.

OMS NU susține impunerea paşapoartelor de vaccinare. Care este MOTIVUL

"Facem apel la conducătorii auto să circule cu atenţie şi prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", se arată în comunicat.

Reprezentanţii companiei arată că că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel