CNAIR: Contract pentru modernizarea DN52, Alexandria-Turnu Măgurele
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Proiectul se va derula pe 23 de luni
Proiectul se va derula pe 23 de luni
Contractul pentru modernizarea DN52, Alexandria - Turnu Măgurele, în valoare de 126,3 milioane de lei, a fost semnat luni la sediul Ministerului Transportului, perioada de proiectare fiind de 5 luni, iar cea de execuţie a lucrărilor de 18 luni, informează instituţia într-un comunicat.

"Luni, 26.08.2019, la sediul Ministerului Transporturilor a fost semnat Contractul de lucrări având ca obiect ''Proiectare, Asistentă Tehnică şi Execuţie "Modernizare DN52, Alexandria - Turnu Măgurele km 1+350 - km 44+600; km 49+194 - km 52+649'. Preţul Contractului este de 126.323.299,45 lei fără TVA, iar finanţarea este asigurată prin transfer de la bugetul de stat" , menţionează CNAIR

Operatorul economic desemnat câştigător este Asocierea SC Alexcor Trading SRL - Impresa Di Construzioni ING. E. Mantovani S.P.A - SC Pegasus Engineering SRL, reprezentată prin SC Alexcor Trading SRL.

Citește și Autostrada de Centură București: 10 milioane de euro pe kilometru

Potrivit CNAIR, perioada de proiectare, care include Proiectul pentru Autorizaţia de Construire, este de 5 luni, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 96 de luni.

DN 52 este principala arteră de legatură între Alexandria, municipiu reşedinţă de judeţ (Teleorman), şi municipiul Turnu Măgurele, unul dintre marile porturi româneşti la Dunăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel