CNAIR: O singură ofertă pentru modernizarea DN 29D Botoşani - Ştefăneşti
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Contractul are o valoare estimată de 208,459 milioane de lei
Contractul are o valoare estimată de 208,459 milioane de lei
O singură ofertă a fost depusă pentru modernizarea DN 29D Botoşani - Ştefăneşti, contract cu o valoare estimată la 208,46 milioane de lei, fără TVA, informează marţi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Potrivit unui comunicat al CNAIR, Asocierea Autotehnorom SRL - SC OPR Asfalt SRL - Obras Publicas y Regadios SA - SC Evalcons Tech SRL a depus singura ofertă pentru contractul destinat modernizării DN 29D Botoşani - Ştefăneşti, între 2+800-km 18+500 şi km 21+800-km 48+146.

Contractul are o valoare estimată de 208,459 milioane de lei, fără TVA, şi o durată de 30 de luni, din care şase luni perioada de proiectare şi 24 de luni perioada de execuţie a lucrărilor.

"Prin modernizarea DN 29D se urmăreşte stabilizarea elementelor drumului şi înlăturarea pericolelor de alunecare, reducerea duratei de transport, creşterea siguranţei şi a confortului în trafic între municipiul Botoşani şi localităţile tranzitate de acest drum, dezvoltarea zonelor aflate pe traseu, reducerea costurilor de întreţinere şi de reparaţie a vehiculelor, îmbunătăţirea condiţiilor de mediu şi atragerea forţei de muncă locale în perioada realizării lucrărilor", se menţionează în comunicat.

Citește și CNAIR anunță demararea reparațiilor la vama Giurgiu-Ruse

Traseul DN 29D începe în zona municipiului Botoşani, la intersecţia cu DN 29 (km 2+800), şi se încheie în oraşul Ştefăneşti (km 48+146), la intersecţia cu DN 24C. Drumul Naţional 29D traversează localităţile Stăuceni, Victoria, Drislea, Truşeşti, Gurada şi Cucuteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel