Coronavirus. Japonia răsuflă ușurată! Nu va exista un dezastru
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Au obosit unii față de ceilalți
Au obosit unii față de ceilalți
Societatea japoneză este în pragul unui bum al divorțurilor post-izolare? Judecând după postările de pe rețelele sociale, unde expresia ”corona divorce” a devenit lider absolut, se pare că da. Se poate preveni o astfel de catastrofă? Posibil.

În orice caz, așa speră agenția imobiliară niponă Kasoku, foarte mândră că a găsit rezolvarea acestei probleme de natură socială. Concret, firma oferă spre închiriere camere separate pentru cuplurile care traversează o criză familiară din cauza izolării îndelungate la domiciliu.

Reprezentanții Kasoku spun că, locuind separat, soții au posibilitatea să se odihnească unul față de celălalt. Ei au timp pentru a gândi toate problemele și, de ce nu, pentru a salva căsnicia. La rândul său, agenția închiriază camerele cu toate condițiile pentru munca de la distanță.

Citește și Soluții de criză! Votcă în loc de dezinfectant în spitalele din Japonia

Celor de la Kasoku le-a venit această idee după ce pe rețelele sociale expresia ”corona divorce” a dobândă o largă răspândire. Indiferent de vârsta soților, indiferent de numărul de ani petrecuți împreună, extrem de mulți recunosc faptul că regimul de izolare la domiciliu i-a adus aproape în pragul disperării. Unii recunosc că nu și-ar dori să divorțeze, dar alții văd despărțirea drept unica soluție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...


pixel