Coronavirus. Trump îndeamnă la calm după primul deces din SUA
Autor: Matei Ion
Data publicării:
donald trump
donald trump
Primul pacient infectat cu coronavirus care a decedat în Statele Unite este o femeie în vârstă de 50 de ani, a declarat preşedintele american Donald Trump, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, relatează AFP.

Femeia locuia în King County, comitat în statul Washington, şi este una dintre cele 22 de persoane diagnosticate oficial cu coronavirus pe teritoriul american.

Preşedintele Trump a cerut de asemenea media să ''nu încurajeze panica''.

Donald Trump a anunţat că se va întâlni luni cu reprezentanţi ai marilor grupuri farmaceutice pentru a discuta despre gestionarea epidemiei de coronavirus, care a provocat un prim deces în Statele Unite.

Stare de urgență într-unul din orașele olimpice din Japonia

Întâlnirea va avea loc la Casa Albă şi va fi o ocazie pentru preşedinte să întrebe laboratoarele farmaceutice cu privire la progresele medicale în ceea ce priveşte tratamentele şi un posibil vaccin împotriva noului coronavirus.

Statele Unite au anunţat sâmbătă o înăsprire a restricţiilor impuse persoanelor venite din Iran, unde au fost raportate peste 40 de decese legate de coronavirus.

Donald Trump examinează de asemenea impunerea unor posibile restricţii de călătorie la frontiera cu Mexicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel