BNR dezvăluie: Așa arată portretul perfect al unei afaceri de succes în România!
Un studiu publicat de Banca...
”Hidroelectrica a încercat să devină un jucător competitiv pe o piață care este destul de mare pentru jucătorii care ar dori să participe cu ofertele adresate clienților casnici și non-casnici. Astfel încât Hidroelectrica a avut o strategie, venind în întâmpinarea momentului 1 ianuarie 2021, când piața a fost din nou liberalizată. Ofertele noastre au venit în întâmpinarea clienților noștri, care au dorit să aleagă un producător al statului român, care să le ofere servicii similare cu cele ale marilor furnizori existenți în acel moment.
De-a lungul anului trecut am trecut la dezvoltarea portofoliu, dar suntem încă în faza de început a dezvoltării acestei noi linii de business, având investiții pe absolut toate liniile de digitalizare și interacțiune cu clienții, și sperăm ca în cel mai scurt timp să ne ridicăm la un nivel de performanță dorit de clienții noștri.
Hidroelectrica are acest atu, și anume că energia este verde și reprezintă o garanție a viitorului în planurile de dezvoltare pentru atingerea țintelor de carbonificare. Iar toate investițiile noastre vor veni pe direcția întăririi acestei poziții a Hidroelectrica”, a spus Radu Constantin.
Alessio Menegazzo, directorul pentru sustenabilitate și afaceri instituționale ENEL România, invitat la dezbaterea trustului DCNews Criza energetică - soluții la problemele momentului, și-a explimat îngrijorarea cu privire la atitudinea Guvernului față de companiile private.
Reprezentantul ENEL a spus că ”România este singura țară din Europa care a ales să meargă pe această schemă de ajutor care este foarte complicată și foarte birocratică. Observam că este un sistem care pur și simplu penalizează funrizorii și care, până la urmă, sunt cei care colecrtează banii din toate părțile. Acest cashflow este foarte critic. În momentul în care statul a decis să folosească furnizorul ca prefinanțator al acestei măsuri și care acoperă 90% din portofoliul clienților, înseamnă că banii care sunt în joc sunt extrem de mulți”.
Citește și Criză energetică. Mircea Coșea: Se ajunge la FALIMENTUL personal, este groaznic, dar există
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Un studiu publicat de Banca...
Ministerul Dezvoltării,...
Agenția Națională pentru...
Curs valutar, 22 ianuarie 2025.
Președinta Comisiei Europene,...
China a stabilit un nou record...
Deficitul bugetar al României crește, contrar tendinței...
Ilie Bolojan a anunţat planul...
Bursele și moneda Chinei sub...
Cifre oficiale de la INS despre producţia de cărbune a...
Revolut lansează o nouă...
Dolarul crește ușor pe fondul...
Agenția Națională de...
Alegerea lui Donald Trump în...
Statele Unite vor impune taxe...
România a primit un semnal...
Presa din Coreea de Nord a relatat despre ceremonia de...
Rusia a capturat două dintre...
Comisia Europeană a lansat, pe...
Astăzi vă aducem în prim-plan o selecție a celor mai...
Bitcoin crește pe fondul...
Novo Nordisk, compania daneză...