Decoperire ȘOCANTĂ. Experții NASA au găsit un Univers paralel

Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Chiar există un Univers paralel? Ei zic că da
Chiar există un Univers paralel? Ei zic că da
Organizată de Agenția spațială americană, NASA, misiunea ANITA a reperat în Antarctica unde cosmice a căror origine le situează undeva într-un univers paralel cu al nostru, unde totul ar fi invers.

O descoperire extraordinară care dă peste cap toate certitudinile noastre cosmice. Universul nostru ar avea o dublură, o reflexie, o copie inversă, unde timpul merge înapoi. Este ceea ce sugerează, într-o lucrare publicată în revista New Scientist, Peter Gorham și echipa lui care au reperat în Antarctica semnalele unei lumi paralele.

Fizicianul participă, sub egida NASA, la operațiunea Antarctic Impulsive Transient Antenna (ANITA), care urmărește, grație unei antene extrem de sensibile, un balon echipat cu senzori și dispozitive de captare și ridicat la mari înălțimi, undele cosmice la care este expusă planeta noastră. Numai acolo, la latitudinile deloc ospitaliere ale Antarcticii fenomenul poate fi observat grație absenței aproape totale a undelor radio.

Deci, ce a descoperit Peter Gorham? Cu ocazia zborurilor realizate în 2006 și 2014, antena ANITA a înregistrat un fenomen care sfidează toate legile fizicii. Din a treia încercare, oamenii de știință au identificat unde care, spre marea lor surprindere, se deplasau nu de sus în jos, cum ar fi fost normal, ci invers, ca și cum ar fi ieșit de undeva de sub ghețurile veșnice.

Citește și NASA nu înțelege ce se întâmplă. Fenomene stranii

Inițial, s-a crezut că este vorba despre o anomalie tehnică, atât de bizar părea totul. Dar nu era vorba de așa ceva. Prin urmare, cercetătorii au venit cu altă ipoteză: poate că, emise deasupra Polului Nord, undele înregistrate de ANITA au traversat Terra pentru a ieși la Polul Sud? Supoziție logică, dar care contravine legilor fizicii: numai neutrinii de joasă energie au capacitatea de a efectua o asemenea călătorie prin materie. Dar undele analizate de NASA în Antactica sunt constituite din particule de înaltă energie care nu au aceleași caracteristici.

În aceste condiții, nu există decât o singură explicație: particulele s-au deplasat nu în spațiu, ci în timp și ar proveni dintr-un univers paralel, apărut și el în timpul Big Bang și unde totul este invers. Adică timpul se scurge invers, unde stânga este dreapta, iar jos este, de fapt, sus... O teorie în care oamenii de știință, cei care, din 2016, au trecut în revistă toate datele colectate de ANITA în depistarea unei erori informatice sau de interpretare, cred cu tărie. Pentru că, existența unui Univers paralel rămâne, deocamdată, singura explicație științifică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Insolvență / FOTO: Freepik
Bună dimineața!
Bursa de la București / FOTO: Facebook
Prof. Mircea Coșea
Foto: Freepik.com
Biroul unui judecător / Foto: Freepik
Hidroelectrica
Mircea Fechet / FOTO: Gov.ro
Miliardarul și invetitorul american Ray Dalio / FOTO: Wikipedia
Boeing
Eolian offshore / FOTO: Freepik

Energia eoliană offshore: Ce a rămas din gloria de altădată?

Carnajul bursier continuă pentru actorii din acest...

Platformă petrolieră / FOTO: Freepik
Sebastian Burduja / Foto: gov.ro
Casa de schimb valutar: Foto: Oana Pavelescu
Criză economică / Foto: Freepik

Norvegia pierde o avere: Zeci de miliarde au fost spulberate

Fondul suveran al Norvegiei, afectat de declinul pieței...

Donald Trump vorbește la telefon
Panouri fotovoltaice /FOTO: Pagina de Facebook a AFM
Unifarm / Foto: Agerpres
Camioane/ Foto: Freepik

RO e-Transport, frânat de Guvern care amână sancțiunile

Guvernul amână sancțiunile pentru e-Transport până la...

Lucrător la spații verzi / Foto: Freepik
Mașini / Foto: Freepik
La bancă
Familie / Foto: Freepik
Cristian Popa, BNR
Steagul Bulgariei
Donald Trump și Elon Musk
Donald Trump / Foto: Flickr
Bani / Foto: DCBusiness

pixel