Ce urmează pentru economia mondială? FMI revizuiește previziunile pentru 2025
FMI a publicat vineri un nou...
"Trebuie să verificăm voturile. Abia am început etapa de centralizare. Trebuie să verificăm suspiciunile. Sunt o serie de reclamaţii că ar fi fost fraude electorale. În această ţară, au mai fost probleme electorale", a declarat Donald Trump prin Twitter.
"În Pennsylvania, a fost un ordin al Curţii Supreme de a-i obliga să separe buletinele de vot care au fost primite după termenul legal. (...) Sunt foarte multe voturi. Când vorbim de probleme sistemice, este vorba de modul în care sunt validate aceste buletine de vot, deoarece a fost o problemă în sistem privind validarea, care ar afecta grav întregul scrutin. Iar ce mă îngrijorează pe mine este că am avut peste o sută de milioane de buletine de vot prin corespondenţă în oraşe precum Philadelphia şi Detroit, unde sunt o serie de probleme electorale (ca să mă exprim blând)", a subliniat Donald Trump.
Jared Kusher îi cere lui Donald Trump să accepte înfrângerea
Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, este considerat câştigătorul scrutinului prezidenţial din Statele Unite, însă echipa lui Donald Trump a lansat acţiuni judiciare în unele state în care diferenţele au fost mici, inclusiv în Nevada, Pennsylvania şi Georgia. Avocaţii preşedintelui în funcţie susţin că unele buletine de vot au ajuns după termenul legal şi că observatorii republicani nu au avut acces total la procedurile de centralizare a acestor buletine de vot. "Observatorii nu au primit permisiunea de a intra în sălile de numărare a voturilor. Eu am câştigat scrutinul, am primit 71.000.000 de voturi legale. S-au întâmplat lucruri rele pe care observatorii noştri nu au fost lăsaţi să le vadă. Nu s-a mai întâmplat niciodată. Milioane de buletine de vot le-au fost trimise prin poştă unor oameni care nu le solicitaseră", a acuzat Donald Trump sâmbătă seară.
În pofida acuzaţiilor, surse politice de la Washington citate de postul Fox News afirmă că Donald Trump şi-ar putea recunoaşte înfrângerea şi ar accepta tranziţia normală a puterii dacă acţiunile judiciare intentate de echipa sa nu vor reuşi să obţină rezultatul aşteptat în statele disputate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
FMI a publicat vineri un nou...
BRD anunţă lucrări de...
Chișinăul reafirmă deschiderea...
Trump mută ceremonia de...
Anul trecut a fost unul mai...
O rachetă Starship a SpaceX s-a...
Un termen limită pentru...
Peste 90% dintre fermierii eligibili, autorizați pentru...
Mai mulți livratori ai...
Analistul economic Adrian...
Președintele rus Vladimir Putin...
Piețele financiare mizează că...
Înalta Curte de Casaţie şi...
Un decret regal vechi din...
Evoluția ROBOR nu aduce o veste bună pentru cei care au credite la bănci.
Cel mai recent raport privind...
Cei care doresc că câștige bani...
România intensifică lupta...
Gazprom, pe fondul pierderilor...
Grupaj de știri.
Eșec major pentru compania lui...
Apartamentele cu două camere reprezintă cea mai...
Când doi titani își unesc forțele, iar piața...