Drama de la Caracal. Este incredibil ce i-au spus polițiștii tatălui Alexandrei
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Alexandra a încercat să-și salveze viața
Alexandra a încercat să-și salveze viața
Un dialog incredibil dintre tatăl Alexandrei, fata de 15 ani, despre care se crede că a fost ucisă și arsă în Caracal și polițiștii din oraș, a fost relatat de Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei. Oamenii legii i-au spus tatălui fetei că e bun de plată dacă aceasta "s-a încurcat cu vreunul".

"Șeful Poliției din Caracal s-a adresat în felul acesta tatălui Alexandrei. Dacă după ce s-a realizat o parte din percheziții, a spus că <>. asta îi spunea", a declarat pentru Mediafax unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Cumpănașu relatează că vărul său a rămas blocat în fața acestor cuvinte. Mai mult, un alt angajat al Poliției i-a cerut tatălui fetei să se gândească de două ori dacă vrea să depună sesizare pentru dispariție. "Un alt angajat i-a pus când s-a dus să depună plângere: "să să te gândești bine că fetele astea se întorc după o zi-două acasă", el fiind un tată disperat", a mai spus Cumpănașu.

Citește și Drama de la Caracal. Polițiștii au vrut să intre, dar nu au fost lăsați!

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat de trei ori la 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel