Șeful aeroportului Otopeni, la un pas de demitere
Autor: Adrian Ilie
Data publicării:
Aeroportul Otopeni
Aeroportul Otopeni
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut Consiliului de Administrație al Companiei Naționale ”Aeroporturi București” demiterea directorului general Gabriel Stoe. Solicitarea survine după o vizită neanunțată a ministrului pe aeroportul Otopeni la capătul căreia s-a declarat nemulțumit de condițiile oferite călătorilor. 

Vizita inopinată a avut drept cauză reclamațiile primite de la cetățeni, ministrul invitându-i și pe secretarul de stat responsabil de domeniul aviației și pe președintele Consiliului de Administrație al CNAB.

"La faţa locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este aşa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilităţi nu funcţionau, lifturile, la fel. Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri. La plecări nu există niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiţi să stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor. Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Citește și: Aeroportul Henri Coandă, aproape 7 milioane de plecări și veniri în 2018

Ulterior, într-o intervenție telefonică la Digi24, Cuc a precizat că dorește înlocuirea șefului aeroportului. ”Ca acționar majoritar, am solicitat Consiliului de Administrație revocarea din funcție”, a declarat Cuc precizând că a trimis deja cererea de revocare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel