Elena Cristian: Pot să-mi dau seama de efectele DEZASTRUOASE
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Elena Cristian
Elena Cristian
Elena Cristian a vorbit la RTV despre faptul că GUVERNUL trebuie să treacă în etapa a2a, despre sprijinirea economiei și de măsuri concrete.

"Din fericire de fiecare dată când mă gândesc la această pandemie și la măsurile autorităților gândesc în cifre, pot să vâd lucrurile, pot să analizez și pot să-mi dau seama de efectele dezastruoase a fiecărei decizie luată fără un calcul în spate.", a spus Elena Cristian.

Elena Cristian: Oamenii se TEM să ajungă în SPITALE

"Trebuie să vedem ce se întâmplă cu economia, sigur că este mai ușor să iei anumite decizii care să proteje o anumită comunitate, dar cred că toate aceste decizii trebuie gândite în ansamblu. NU vreau să mă gândesc care vor fi cifele reale pentru HoReCa la sfârșitul acestui an, NU vreau să mă gândesc la multe alte domenii de activitate serios afectate și care ar trebui ajutate mai mult și luate măsuri mai clare. Guvernul trebuie să treacă în etapa a 2, de sprijinirea economiei, de măsuri concrete, chiar și legislativ.", a declarat Elena Cristian.

"Vă dau un exemplu. Cum este posibil ca pe de-o parte să fi de acord cu AMÂNAREA unor taxe și impozite și pe de altă parte să le blochezi conturile companiilor. NU este posibil să acorzi un anumit sprijin, iar pe de altă parte acesta să vină cu întârziere în condițiile în care industria respectivă se bazează pe toate aceste decizii. Eu cred că lucrurile ar trebui să crească în etapa următoare, trebuie gândit la nivel economic, MACRO economic, NU micro economic.", a încheit Elena Cristian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel