Elon Musk l-a luat peste picior pe Warren Buffett, devenit prea sărac
Autor: Simona Haiduc | 19 oct, 08:28
Cum i-a manipulat Elon Musk pe cei care au votat pe Twitter pentru vânzarea unei părți din averea sa
Cum i-a manipulat Elon Musk pe cei care au votat pe Twitter pentru vânzarea unei părți din averea sa
Elon Musk l-a luat peste picior pe omul de afaceri Warren Buffett, unul dintre cei mai respectați investitori ai lumii. Într-o postare pe Twitter, șeful Tesla i-a sugerat fondatorului companiei Berkshire Hathaway că cumpere acțiuni ale producătorului de mașini electrice, pentru a recupera decalajul de avere apărut între cei doi miliardari.

„Poate că Warren Buffett ar trebui să investească în Tesla. haha”, a scris cel mai bogat om de pe Pământ. tit cel mai bogat om din lume. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, Elon Musk are o avere de 236 miliarde de dolari, de două ori mai mult decât cele 103 miliarde de dolari ale lui Buffett. 

Ca răspuns la o serie de discuții pe Twitter, sud-africanul a apreciat, pe aceeași rețea de socializare, că el valorează mai mult decât averile cumulate ale lui Buffett și bunul prieten al acestuia, fondatorul Microsoft, Bill Gates. 

Musk a subliniat că nu speră ca Warren Buffett să devină acționar Tesla, întrucât investitorul de 91 de ani caută numai afaceri corecte și stă departe de companiile pe care nu le înțelege. 

Șeful Tesla a mai avut dispute cu Buffett, mai ales când a respins propunerea patronului Berkshire Hathaway de a construi 10 centrale electrice pe gaz natural în Texas, în așteptarea următoarei crize energetice a acestui stat american. În același timp, Musk a recunoscut că este „cel mai mare fan” al celui Buffett, supranumit și Oracolul din Omaha. 

G Ad:

Citește și Zodia în care plouă cu miliardari. Rezultate surprinzătoare

Cei doi au mai avut schimburi de replici și în trecut legate de concepte de afaceri și idei de faceri. ”Elon poate răsturna totul cu susul în jos în unele domenii. Dar nu cred că va dori să ne batem cu bomboane”, declara, în 2018, Warren Buffett, într-un răspuns adresat patronului SpaceX, cu aluzie la compania See’s Candies, ce aparține Berkshire. 

”Voi fonda o fabrică de dulciuri și va fi ceva extraordinar”, a venit replica lui Musk. Buffett a dat de înețeles că nu intenționează să concuree cu Musk în industria auto. 

”Credeți-mă, dar nu nutresc o asemenea dorință de a produce mașini pe care el, se pare, că o simte când vorbește de înființarea unei fabrici de bomboane”, a răspuns Buffett. 

Ştiri Recomandate

Este COD ROŞU! Avertizare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de...

Horoscop. Decembrie, luna SUCCESULUI pentru aceste zodii

Ultima lună a anului 2021 va fi o perioadă puternică din...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro