Facturi URIAȘE pentru curent electric au ajuns şi la Parlamentul României
Autor: Antonia Popescu | 16 sep, 16:43
Facturi URIAȘE pentru curent electric au ajuns şi la Parlamentul României
Facturi URIAȘE pentru curent electric au ajuns şi la Parlamentul României
Nu doar românii de rând au probleme cu facturile colosale primite în ultimele luni de la furnizorii de energie electrică. Au păţit-o şi cei de la Parlament. Mai exact, factura la energie electrică din ultimele trei luni pentru Camera Deputaților a fost de 1.159.170 lei, adică aproximativ 234.000 de euro.

Facturi uriașe pentru curent electric au ajuns şi la Parlamentul României. Contravaloarea facturilor la energie electrică pentru Palatul Parlamentului în perioada iunie-august 2021 a fost mai mare cu 61 % decât în perioada cuprinsă între lunile iunie 2020 și mai 2021, potrivit stirileprotv.ro.

Secretariatul general al Camerei Deputaților a precizat pentru sursa citată că factura la energie electrică din ultimele trei luni pentru Camera Deputaților a fost de 1.159.170 lei (adică aproximativ 234.000 de euro).

În iulie 2021 a bubuit. Factura pentru curent electric pe întreg imobilul Palatul Parlamentului și parcajul subteran aferent a fost de 717.677 lei, aproximativ 145.000 de euro.

Rafila, semnal de alarmă: ”Este un pericol major pentru acești pacienți”

G Ad:

Palatul Parlamentului beneficiază de un preț propriu de furnizare a energiei electrice, preț obținut la Bursa Română de Mărfuri, însă Secretariatul susține că acesta este acum mai mare cu 58 % față de prețul propriu de furnizare al furnizorului precedent.

În ultimele luni numărul românilor care au primit facturi colosale pentru energie electrică şi gaz a fost foarte mare. Spre exemplu, o familie din Sibiu s-a trezit cu o factură la consumul de energie electrică de peste 130.000 de lei. Reprezentanţii companiei a susţinut că a fost vorba despre o defecţiune a contorului şi l-au schimbat, dar numai după insistenţele clientului. Şi în Bucureşti, o familie a primit o factura de 6.000 lei pentru un apartament în care nu locuieşte nimeni. Dar pe departe cele mai multe probleme cu facturile au fost în judeţul Alba.

Ştiri Recomandate

Lovitură după lovitură. ROBOR, imposibil de stăvilit

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro