Farmaceutica Remedia se alătură comunităţii ARIR
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Mișcare importantă în zona farmaciilor
Mișcare importantă în zona farmaciilor
Farmaceutica Remedia a devenit membru asociat al Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România, informează ARIR, printr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Prezentă pe piaţa românească încă din 1991 şi la Bursa de Valori Bucureşti de 25 ani, Farmaceutica Remedia este unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de medicamente şi dispozitive medicale din România.

"Suntem preocupaţi de adaptarea modelelor de afaceri bazate pe orientarea pieţei farma spre digitalizare. Ne asumăm rolul de lider în piaţa din România în procesul de tehnologizare, fluidizare a proceselor şi creşterea serviciului farmaceutic prin implementarea roboţilor atât la nivelul farmaciilor şi spitalelor, cât şi al depozitelor farmaceutice. Prin parteneriatul cu ARIR subliniem încă o dată preocuparea noastră faţă de acţionari şi investitori, precum şi faţă de concepte inovatoare - sustenabilitate şi digitalizare. Dorim să contribuim împreună cu întreaga comunitate a companiilor listate la dezvoltarea sustenabilă a economiei şi să îmbunătăţim interacţiunea cu părţile interesate la nivel european", a declarat Valentin - Norbert Ţăruş, preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei.

La rândul său, Daniela Şerban, preşedinte şi cofondator ARIR, a subliniat că Farmaceutica Remedia demonstrează progres continuu în comunicarea cu investitorii, fiind compania din categoria Standard cu cel mai mare scor VEKTOR (9,5). "Împreună vom construi noi repere de comunicare cu investitorii locali şi internaţionali", a spus Daniela Şerban.

Misiunea Farmaceutica Remedia este de promovare şi lansare a unor concepte inovatoare de business farmaceutic, oferirea de servicii de sănătate de calitate adaptate necesităţilor clienţilor şi respectarea standardelor internaţionale de etică şi profesionalism. Compania se orientează cu prioritate pe distribuţia de produse farmaceutice şi servicii conexe de logistică, marketing şi promovare medicală.

Farmaceutica Remedia este a 29-a companie care se alătură Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România.

Citește și Acţiunile UiPath scad la bursă. Ce i-a dezamăgit pe investitori

Membrii ARIR au acces la conţinut exclusiv pentru implementarea celor mai bune practici în Relaţia cu Investitorii şi Guvernanţa Corporativă, sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor şi obiectivelor pentru Relaţia cu Investitorii, participă la proiecte de dezvoltare a pieţei de capital. În cadrul ARIR sunt invitate să adere: ca membru asociat companii listate, în curs de listare sau care emit obligaţiuni listate, membru afiliat - alte companii şi membru profesionist - persoane cu experienţă în IR.

ARIR a fost înfiinţată la iniţiativa Danielei Şerban în noiembrie 2018, împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori Bucureşti (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management - sucursala Bucureşti, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduţă şi Tony Romani. Au aderat comunităţii: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm, MedLife şi Romcarbon ca membri asociaţi. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest, eVote şi Mazars au devenit membri afiliaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel