Fascinant: Spirala de lemn din mijlocul pădurii
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Lucrările de construcție a turnului ”Treeptop” avansează în Danemarca. Situat la capătul unui traseu de 600 de metri, el va avea o înălțime de 45 de metri, dominând, astfel, parcul de recreere Camp Adventure.

Pare ceva mai frumos decât o cabană printre crengi. Oricum este mai palpitant. Camp Adventure, viitorul parc de recreere creat în mijlocul naturii, propune o plimbare în inima pădurii, de-a lungul unui traseu ce șerpuiește printre copaci și care se încheie cu faimosul turn de lemn ”Treetop Experience”. Aflat la o oră de Copenhaga, parcul îi invită pe vizitatori pe poteci în pantă și tiroliene care se ridică chiar și la 25 de metri deasupra solului. Punctul culminant este respectivul punct de observație.

Lucrările de construcție au demarat lent, dar sigur, începând să prindă contur. Totul a început în mai anul trecut. Turnul, cu un schelet realizat în totalitate din lemn, a fost conceput de cabinetul de arhitectură EFFEKT, o firmă daneză foarte în vogă. Rampa beneficiază de o formă hiperbolică originală, care se termină cu o platformă de observație ce oferă o panoramă spectaculoasă.

Proiectul a fost selectat de creatorii Camp Adventure pentru originalitate și armonia cu mediul înconjurător. ”Când totul se va finaliza, vom putea oferi o experiență unică, deosebită, care ne va ajuta să comunicăm cu natura într-un fel aparte”, spune Kasper Larsen, directorul comercial al parcului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel