Până acum, două companii au anunțat oficial că au implementat serviciul de livrare fără contact. Acest lucru înseamnă că cei care comandă mâncarea nu are contact direct cu livratorul. Este vorba de Food Panda și Domino's Pizza care au anunțat că livrează în acest nou mod mâncarea către clienți.
Food panda spune că pentru ca opțiunea să fie activă, clienții platformei trebuie să aleagă plata cu cardul în aplicație sau website și să adauge în secțiunea Detalii livrare / Detalii către livrator din pagina de „Checkout”, instrucțiunile privind modul în care doresc să li se livreze mâncarea de către livrator. De exemplu, în momentul în care plasează comanda, utilizatorii pot solicita ca aceasta să fie lăsată la ușa apartamentului, pentru a putea fi evitat orice contact.
Companiile de distribuție de bunuri, îngrijorate. Este în joc securitatea alimentară
„În contextul evenimentelor din ultima perioadă legate de răspândirea accelerată a noului coronavirus, am introdus opțiunea de livrare fără interacțiune pentru utilizatorii noștri care solicită acest lucru. Astfel, toți clienții care plătesc online, cu cardul, pot transmite livratorului modul în care vor să li se livreze comanda, aceasta putând fi lăsată la ușa apartamentului. Ne încurajăm clienții să opteze cu încredere pentru plata online de fiecare dată când doresc să plaseze o comandă pe foodpanda, dar și pentru opțiunea de livrare fără contact ca o măsură în plus de siguranță, atât a lor și a celor dragi, cât și a persoanelor care livrează”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.
Reprezentanții Domnio's spun că cei care comandă online vor primi mâncarea la ușă într-un înveliș protector (pungă de plastic sau o altă cutie suport, în funcție de comandă) sau clienții o vor putea ridica direct din cutia termică a livratorului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Analistul economic Adrian...
ANAF a publicat calendarul...
SUA își afirmă avantajul...
Un număr de 7.823 de şomeri,...
Euro și lira sterlină au...
În aprilie 2025, numărul...
După ce a apărut pe surse...
Ratele ROBOR urcă ușor, lichiditatea se stabilizează,...
Elon Musk a lansat cel mai dur...
Românii cu venituri reduse ar...
Administrația Fondului pentru...
ANAF clarifică regimul fiscal...
Modificările aduse Legii...
Autoritatea Electorală...
Preşedintele Nicuşor Dan are,...
Deși Polonia afișează una dintre cele mai dinamice...
Nu sunt prea multe femei care...