Garderoba unui președinte. Cum se îmbracă Volodimir Zelenski
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Criticii laudă, în general, ținuta lui
Criticii laudă, în general, ținuta lui
Cum se îmbracă comediantul Volodimir Zelenski, omul care l-a învins pe Petro Poroșenko în alegerile prezidențiale din Ucraina și care urmează să conducă destinele acestei țări în următorii ani? ”Cu gust și cu simțul umorului”, răspunde presa de la Kiev.

Experții ucraineni spun că, spre deosebire de predecesorul său, Zelenski preferă costumele de calitate, bluze de diferite culori, dar nimic strident, totul asortat. ”Un stil smart-casual: pantaloni chinos, cămăși cu mâneci răsucite, pantofi sport, comozi, șapcă, jachete sau sacouri în funcție de vremea de afară”, au descris ziariștii stilul vestimentar al viitorului lor președinte.

Se pare, totuși, că printre preferințele sale, la loc de frunte se află helanca. Are multe în garderobă, în toate nuanțele posibile, de la blânde și calde, la oficiale și reci. Zelenski a fost chiar criticat pentru această ”pasiune” vestimentară. La una dintre întâlnirile sale cu diferiți oficiali străini, viitorul președinte al Ucrainei a venit într-o helancă verde, în timp ce interlocutorul său - un responsabil american din NATO - era pus la patru ace.

Citește și Averea viitorului președinte al Ucrainei. Nu este un om sărac

În schimb, la toate dezbaterile electorale, comediantul s-a prezentat într-o ținută impecabilă. De altfel, la capitolul costume, proaspătul politician pune accent pe cele clasice, în culori cuminți, mai degrabă închise.

Deși, Zelenski a putut fi văzut și în ținute mai lejere - cămăși colorate cu mânecă scurtă și pantaloni largi. Accesoriile nu par să fie agreate de Zelenski - o pereche de ochelari, de regulă sobri, și câte o șapcă sunt singurele elemente afișate de comediant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

Cât cheltuie românii pentru masa de Paşte (Studiu)

În fiecare an, apropierea perioadei festive aduce cu...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel