Horoscop de weekend. Atenție la cunoștințele noi. Nu toți sunt binevoitori
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Astăzi avem opoziţie între Soare şi Jupiter, percepută negativ. E un aspect în care tu să joci rolul unei părţi. Opoziţia te poate anula sau te poate ajuta, spune astrologul Daniela Simulescu, care ne spune să fim atenţi pe cine cunoaştem astăzi şi ce avem de învăţat de la acele persoane. Daniela Simulescu transmite, totodată, cum va fi weekendul cu a doua Lună Plină din august şi un trigon Marte-Uranus. 

Avem Soarele, energia conştientă şi avem Jupiter, expansiunea, dreptatea, moralul. Astăzi ne vom lupta pentru dreptate, pentru ce este moral, corect. S-ar putea să fii pus în ipostaze în care să nu întâlneşti oameni care fac lucrurile acestea şi să încerci să trebuie delimitezi de ei sau tu să fii tentat s nu faci lucrurile corect şi să îţi dai seama că nu merge dacă încerci să o iei pe scurtătură.

Eu cred că putem întâlni oameni de la care să învăţăm. Dacă noi suntem Soarele, putem întâlni un Jupiterian de la care învăţăm ceva. Sau dacă noi suntem Jupiter şi apare un Soare în faţă, noi putem să îi învăţăm ceva.

Fiţi atenţi la ce persoane întâlniţi astăzi, pe cine cunoaşteţi, persoanele noi, persoane care reapar, nu oamenii pe care îi vezi zi de zi.

Şi Soarele opoziţie cu Jupiter e o zi bună în care să întâlneşti pe cineva poate relaţional sau personal. Să nu privim această opoziţie ca fiind atât de neplăcută.

Nu uita că ne apropiem de o lună plină, pe 22 august, duminică şi tot atunci o să avem un trigon Marte şi Uranus şi pe 23, Soarele se mută în Fecioară. Deci sunt ultimele zile de soare în leu.

Să vedem ce ne rezervă acest weekend!

CITEȘTE HOROSCOPUL pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

De ce americanii vor să interzică TikTok

TikTok și proprietarul rețelei de socializare,...

Porturile belgiene, invadate de mașini electrice chinezești

Consecință a volumului impresionant de producție al...

Bijuterii: Richemont achiziționează grupul italian Vhernier

Gigantul elvețian Richemont, proprietar printre altele...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel