Horoscop financiar 2019. Scorpionii vor avea bani, dar nu mereu
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Un an care poate fi imprevizibil
Un an care poate fi imprevizibil
Pentru nativii din Scorpion, anul 2019 va fi, din punct de vedere financiar, pe cât de norocos, pe atât de instabil. Cu alte cuvinte, cei născuți sub acest semn zodiacal vor pierde și vor câștiga bani pe tot parcursul anului. 

Pentru cei care dețin o afacere, o conduc, o gestionează, 2019 vine cu emoții, dar și cu noi contacte și care, în anumite condiții, v-ar aduce numeroase satisfacții de natură financiară. Când anume se va întâmpla acest lucru, horoscopul pentru 2019 nu oferă prognoze. Ceea ce înseamnă că trebuie să rămâneți vigilenți tot timpul, să urmăriți cu atenție ce se vorbește, ce se scrie. Chiar și cele mai mici detalii pot deveni importante în anumite momente.

Efecte asupra veniturilor

Pot apărea o serie întreagă de situații, care fie ridică mingea la fileu, fie o coboară. În prima jumătate a anului ar putea fi vorba de niște schimbări pe linie de personal: restructurări, concedieri, angajări. În a doua parte a intervalului analizat, accentul trebuie pus pe propriul profesionalism și capacitate de muncă. Pentru că odată întorși din concediu, odihniți și cu forțe proaspete, nativii din Scorpion vor întoarce totul cu susul în jos, cu efecte asupra veniturilor lor.

Iată de ce, 2019 poate fi catalogat un an imprevizibil. Se remarcă două tendințe. În primul rând, Scorpionii merită să aibă încredere în oameni, chiar dacă în anumite situații sfaturile nu v-ar putea ajuta. În al doilea rând, Scorpionii trebuie să consemneze toate încasările și cheltuielile, pentru a asigura un echilibru. Acest lucru va permite să sistematizați cheltuielile.

Citește și Horoscop financiar 2019: Un an plin de capcane pentru Balanțe

Pe de altă parte, activitatea dinamică a Scorpionilor va permite să vă sporiți veniturile, în special în ultima parte a anului. Totuși, nu trebuie să vă relaxați, pentru că probleme pot apărea în orice clipă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel