Horoscopul pretențioșilor. Revelionul perfect pentru aceste zodii
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
În noaptea dintre ani oamenii își pun, de obicei, cel puțin o dorință pentru anul ce va urma
În noaptea dintre ani oamenii își pun, de obicei, cel puțin o dorință pentru anul ce va urma
Petrecerea de Revelion este minuțios pregătită cu mult timp înainte. Dar, pentru a nu regreta că, în noaptea dintre ani, vă aflați nu acolo unde, de fapt, vă este locul trebuie să știți care sunt preferințele persoanelor la care ați fost invitați sau alături de care veți întâmpina Noul an.

Berbec

Mari amatori de petreceri, nativii din Berbec sunt printre cei mai pretențioși când vine vorba de Revelion. Totul trebuie să fie perfect. De aceea, pentru a evita discuții și scandaluri inutile, cea mai bună soluție pentru a satisface dorințele Berbecilor faceți rezervare într-un local. Restaurantul trebuie să fie printre cele mai bune, iar masa să nu se afle prea aproape de orchestră.

Rac

Firi mai retrase și mai comode, reprezentanții acestui semn zodiacal evită petrecerile zgomotoase și aglomerate. Preferă o ambianță calmă și tihnită, fie într-un restaurant cochet, cu muzică în surdină, fie acasă, înconjurați de doar câțiva prieteni.

Leu

Pentru aceste persoane, important este să fie în centrul atenției generale. De aceea, alegerea ținutei vestimentare le dă, de foarte multe ori, bătăi de cap. După o trecere în revistă a hainelor din șifonier, ei vor alege să cumpere ceva nou. Având în vedere că Revelionul reprezintă pentru nativii din Berbec una dintre cele mai îndrăgite sărbători, ei preferă să petreacă până în zori.

Citește și Horoscop 2020. Banii, o problemă delicată pentru Taur

Balanță

Echilibrați și extrem de calmi, nativii din Balanță fac parte din categoria celor care nu acceptă să întâmpine Anou Nou alături de oricine. Prin urmare, pentru a evita orice surprize neplăcute, ei preferă ca, de Revelion, să fie alături de prietenii vechi, alături de care se simt mereu bine și în siguranță.

Săgetător

Petrecerile de Revelion reprezintă ceva de neînțeles pentru Săgetători, pentru că nu văd rostul exaltării generale fără un motiv temeinic. Obligația de a te bucura când nu ai o astfel de dorință îi deprimă pe reprezentanții acestei zodii. Ei se simt bine în atmosfera de acasă, înconjurați de oameni dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel