Dăianu, avertisment privind deficitul României: Dacă facem greşeli mari vom fi pedepsiţi
Pieţele financiare şi-ar putea...
Atunci când pornești o afacere pe cont propriu, va trebui să faci sacrificii și eforturi până când aceasta începe să înflorească. Iată câteva metode de a economisi cât mai eficient și de a-ți dezvolta afacerea:
Business în domeniul apicol! Preț, investiție și profit
Folosește echipament second hand
Piața produselor second hand este tot mai dezvoltată și îți oferă tot ce ai nevoie pentru birou, la prețuri mai mici. De la calculatoare second hand la laptopuri, imprimante sau monitoare, poți găsi echipamentul necesar pentru fiecare angajat. Dacă ai o sumă considerabilă pusă de-o parte, păstreaz-o pentru a crește pas cu pas în categoria ta de business și concentrează-te pe salariile angajaților și beneficiile lor. Echipamentele second hand te vor ajuta să îți faci treaba fără să simți vreo diferență de calitate.
Apelează la servicii de freelancing
După ce angajezi câțiva oameni de bază, de care ai nevoie opt ore pe zi, la birou, îndreaptă-ți atenția și spre angajați freelanceri care lucrează pe proiect și de la distanță. Aceștia pot fi web designeri, specialiști în marketing sau programatori. Majoritatea oamenilor talentați care nu își doresc să lucreze de la birou pot fi găsiți online pe platforme specializate și pot fi plătiți pe proiect. Un contract cu o persoană care lucrează ca freelancer te va scuti de la plata anumitor taxe sau impozite și te va ajuta să economisești acolo unde este esențial.
Începe cu sediul acasă
Dacă nu ai suficienți bani pentru a închiria o locație pentru birou, începe afacerea de acasă. Angajații tăi pot să lucreze remote și să vă întâlniți atunci când aveți de făcut planuri importante și strategii. Mulți dintre clienți folosesc acum comunicarea online și nu va fi nevoie să ai mereu ședințe în care să te întâlnești personal cu angajații. Atunci când trebuie să discuți chestiuni importante, apelurile video vor fi de-ajuns. După ce începi să economisești și să ai la îndemână o sumă pregătită pentru achiziționarea sau închirierea unui spațiu, poți începe demersurile pentru mutare.
Negociază cu partenerii și furnizorii
În funcție de profilul afacerii tale, negociază mereu prețurile furnizorilor și încearcă să primești discounturi pentru produse și servicii. O afacere la început are nevoie de susținere, dar și de bani pentru a se dezvolta și fiecare avantaj pe care îl ai va însemna mult pe termen lung. Dacă ai parteneri importanți care te ajută să-ți pui afacerea pe picioare, negociază contractele de parteneriat și urmărește să ai cât mai multe de câștigat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Pieţele financiare şi-ar putea...
Ministerul Finanţelor continuă...
România se numără din nou...
Indicele bancar ROBOR a înregistrat o nouă creştere.
Rusia este principalul...
Banca Naţională a comunicat...
Autoritatea Electorală...
Gabriel Zetea, noul președinte...
Declarațiile președintelui ales...
O analiză a BERD pe această...
BNR a transmis un comunicat în care sunt prezentate...
Pasiune, ritm, culoare - aceasta este Spania, iar...
Această măsură este esențială pentru ca Turcia să poată...
O realitate care ridică semne...
Analistul economic Adrian...
În mod specific, compania este interesată de...
Una dintre cele mai mari și...
Confortul și funcționalitățile...
Este o decizie majoră, care reflectă ambițiile Huawei de a-și construi un...
Angela Merkel și-a scris memoriile. ”Libertate” se...
Astăzi vă aducem în prim-plan știrile care conturează...
Kazahstanul intenționează să...
Cererea scăzută și concurența...