În aceste afaceri poți să investești fără frică
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
În aceste afaceri poți să investești fără frică
În aceste afaceri poți să investești fără frică
Îți prezentăm câteva idei de afaceri în care poți investi fără frică. Nu uita, însă, ca orice business are riscul său. Trebuie, totuși, să fii atent cu banii tăi și să nu îi arunci inutil înspre un proiect.
Dropshipping
Dropshipping-ul este asemănător cu un magazin online, cu diferența ca nu ai stocuri pentru produsele pe care le comercializezi. Practic, ești interfața dintre furnizor și clientul final. Este o afacere foarte ușor de dezvoltat, însă și cu profituri relativ scăzute. Totuși, dacă identifici o nișă încă neacoperită de magazinele online din România, poți ajunge la un profit mulțumitor.

Returnarea în avans a unui credit. Ce drepturi ai

 
Consultanță GDPR
Soluțiile pentru securitatea datelor cu caracter personal sunt foarte căutate în prezent, într-o eră în care este tot mai greu să garantezi siguranța lor. Tocmai de aceea o asemenea afacere poate fi una prosperă.
 
Meditații online
În ultimii ani, meditațiile online au devenit tot mai căutate. Se pot ține prin Skype sau alte servicii de comunicare video și te pot ajuta fie să obții venituri suplimentare, fie pot deveni principala sursă de venit. Meditațiile online pentru diverse examene, bacalaureat, testarea națională, dar și pentru diverse materii precum limbi straine, matematică sau română sunt foarte căutate și pot deveni o afacere prosperă.
 
Editor/Copy
Crearea și editarea textelor pentru diverse publicații sau pentru magazine online a devenit tot mai căutată în ultima vreme. De altfel, ultimii ani au fost guvernați de sintagma „content is king”, așa că cei care își doresc o afacere în acest domeniu vor descoperi o piață în plină ascensiune.
 
Croitorie
Atelierele de croitorie pot fi dezvoltate de la o singură persoană și o singură mașină de cusut, urmând ca mai apoi sa se dezvolte cu alte investiții și alți angajați. Astfel de ateliere sunt căutate pentru modificări și retușuri, dar și pentru transformarea unor piese vestimentare în unele noi. Cu resurse minime, se poate da startul unei afaceri înfloritoare.
 
Consultanță IT
În prezent sunt puține companii care nu au nevoie de consultanță pe partea de IT, iar investiția inițiala este una redusă. Valoarea unei firme de consultanță IT stă, de fapt, în specialiștii ei, așa că nu e nevoie pentru început de resurse foarte mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel