În ce criptomonede investește Elon Musk
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Internetul lui Elon Musk a fost activat în România. Ce viteză are și cât costă un abonament la Starlink
Internetul lui Elon Musk a fost activat în România. Ce viteză are și cât costă un abonament la Starlink
Elon Musk s-a făcut de foarte multe ori remarcat prin puterea sa de convingere prin intermediul rețelelor sociale. Mulțumită lui, fenomenul Dogecoin a ajuns la o capitalizare de peste 1,1 miliarde de dolari.

De asemenea, acesta a creat și vâlvă prin politicile sale privind moneda Bitcoin. După ce și-a investit o bună parte din avere în Bitcoin, dar și după ce a implementat plata prin BTC pe site-ul companiei lui, Tesla, Musk a pornit o campanie anti-Bitcoin, prin care încerca să tragă un semnal de alarmă asupra efectelor negative pe care minarea de Bitcoin o are asupra mediului. Bitcoin a atins „all time high” recent, 63.821 dolari pe unitate.

Ce criptomonede deține CEO-ul Tesla, Elon Musk?

Într-un tweet recent, Elon Musk a confirmat că nu deține moneda Shiba Inu, o criptomonedă catalogată drept „o glumă”, făcând parte din aceeași categorie ca Dogecoin. De asemenea, Elon Musk a confirmat că a investit doar în Bitcoin, Ethereum și Dogecoin.

De unde a pornit dragostea lui Musk pentru Dogecoin?

Dragostea lui Elon pentru Dogecoin a început prin postarea de tweet-uri pe rețeaua de socializare. După fiecare tweet al lui, valoarea Dogecoin creștea considerabil.

„O mulțime de oameni cu care am discutat, aflați pe liniile de producție de la Tesla sau care construiesc rachete pentru SpaceX, dețin Doge. Nu sunt experți în finanțe sau experți în tehnologie din Silicon Valley. De aceea am decis să susțin Doge – pare să fie criptomoneda oamenilor obișnuiți”, a declarat Elon în cadrul unei postări pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...


pixel