INCREDIBIL! Acest medicament este pe lista OMS pentru combaterea Covid-19
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Ivermectin se află pe lista Organizației Mondiale a Sănătății cu medicamente esențiale
Ivermectin se află pe lista Organizației Mondiale a Sănătății cu medicamente esențiale
Ivermectin se află pe lista Organizației Mondiale a Sănătății cu medicamente esențiale pentru combaterea coronavirusului, iar rapoartele din America sugerează că studiile au început deja, deoarece oamenii de știință caută o cură pentru Covid-19.

Potrivit rapoartelor, un medicament care a fost folosit anterior pentru tratarea păduchilor de cap a fost supus unor studii preliminare pentru utilizarea în lupta împotriva coronavirusului.

Au apărut două noi simptome de coronavirus! La ce să fii atent

Medicamentul antiparazitar Ivermectin a arătat deja „rezultate promițătoare”. Experții au exprimat optimism prudent că Ivermectina ar putea fi folosită și pentru tratarea Covid-19, a informat ABC News.

Specialistul în boli infecțioase, Dr. Nirav Shah a declarat că există speranțe că se poate găsi o descoperire.

Găsirea unei terapii sigure, ușor accesibile, cum ar fi Ivermectina, dacă se dovedește eficientă cu evaluare riguroasă, are potențialul de a salva nenumărate vieți, a spus el.

„Există numeroase exemple de medicamente cu activitate in vitro care nu se dovedesc eficiente în studiile umane.

Acestea fiind spuse, având în vedere că nu există terapii dovedite împotriva Covid-19 până în prezent și ne aflăm în mijlocul unei pandemii, medicamentele care arată promisiuni în timp in vitro sau studiile observaționale precum Ivermectina ar trebui să fie riguros evaluate pentru a înțelege siguranța și eficacitatea".

Ivermectina, care a fost dezvoltată în anii ’70 -’80, a fost utilizată ca tratament pentru bovine pentru prima dată. Dar medicamentul este acum pe lista Organizației Mondiale a Sănătății cu medicamente esențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel