ING Bank lansează o nouă opțiune, ING Pay Credit
Autor: Matei Ion
Data publicării:
ING Bank lansează, începând din septembrie 2020, o nouă opţiune, ING Pay Credit, care le permite celor care au card de credit şi telefoane cu Android să îşi creeze un card de credit virtual, potrivit unui comunicat al băncii.

Noua opţiune - ING Pay Credit - nu necesită o aplicaţie separată, ci poate fi activată în Home'Bank. Astfel, ea se deschide printr-un proces similar cu ING Pay aferent contului curent. Totodată, clienţii ING Bank pot alege tipul de card preferat atunci când plătesc cu telefonul - de debit sau de credit.

Un client ING Bank poate avea în total patru carduri virtuale ING Pay, câte două pe fiecare telefon setat ca dispozitiv de încredere (unul pentru contul curent şi unul pentru cardul de credit). Dacă există pe acelaşi dispozitiv un card virtual ING Pay Debit şi şi altul ING Pay Credit, pentru efectuarea plăţii, clientul va alege cardul preferat pentru plata din Home'Bank din meniul Servicii sau accesând cardul ING Pay din Produse - Cardurile mele - Alege card preferat.

"Noua opţiune ING Pay Credit îi ajută pe clienţi să îşi simplifice şi să îşi eficientizeze experienţa de shopping. 16% dintre toate tranzacţiile efectuate cu carduri emise de către ING sunt realizate prin ING Pay, reprezentând cea mai mare rată de adopţie la nivel european. Era firesc deci să le punem la dispoziţie opţiunea unui card de credit virtual. Pentru clienţii ING bankingul se întâmplă preponderent în mediul digital, 94% din traficul din aplicaţie venind de pe telefonul mobil. Vedem o preferinţă în creştere a clienţilor de a folosi opţiunile digitale pentru serviciile şi produsele ING, în special de de trece către carduri virtuale în detrimentul celor din plastic. Este o tendinţă firească şi ne aşteptăm să se accelereze în anul următor", a declarat Alina Iacomi, Head of Digital Channels ING Bank România.

BNR: Restanțele la creditele în lei AU CRESCUT
Printre avantajele unui card de credit la ING se numără planul de rate egale (până la 24 la parteneri), fără dobândă, primirea pe loc, achiziţii cu numeroase reduceri de la magazinele preferate, folosirea oriunde în lume (mai puţin în ţările cu avertizare de călătorie), trei rate cu 0% dobândă la cumpărături de peste 500 de lei făcute la alţi comercianţi decât partenerii băncii şi o perioadă de graţie de 45 de zile, în care se pot rambursa cumpărăturile la comercianţi sau ratele scadente. În plus, se plătesc doar emiterea cardului de credit - 35 de lei - şi administrarea lui anuală - tot 35 de lei, se menţionează în comunicat.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi - companii mari şi mici, instituţii financiare, mici antreprenori şi persoane fizice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel