Bitcoin, spre pragul de 100.000 USD: Ce schimbări aduce noul val de optimism cripto
Bitcoin, cea mai mare...
Creditorul olandez a declarat că își va simplifica oferta cu ridicata pentru a se concentra asupra clienților și piețelor cheie, conform declarației sale din al treilea trimestru, joi. Profitul a fost de 788 de milioane de euro (925 milioane de dolari) în al treilea trimestru, mai mic decât profitul de 844 milioane de euro estimat de analiști. Costurile s-au ridicat la 2,6 miliarde de euro, mai mari decât cu un an înainte și lipsesc o estimare de 2,35 miliarde de euro, scrie Bloomberg.
"În sectorul bancar angro, ne vom concentra și mai mult pe clienții de bază și ne vom simplifica amprenta geografică, ceea ce va necesita mai puțini angajați", a declarat directorul executiv Steven van Rijswijk. „Aceasta include închiderea birourilor noastre din America de Sud și unele din Asia, în timp ce continuăm să deservim nevoile internaționale ale clienților din centrele noastre regionale.”
Deutsche Bank caută să reteze relațiile cu Donald Trump, după alegeri SURSE
ING a pus deoparte provizioane mai mici pentru pierderi de împrumut în trimestrul respectiv, după ce a luat provizioane grele în primele etape ale pandemiei Covid-19. Banca a primit o taxă de 469 de milioane de euro, cam la jumătate decât se aștepta.
Banca a adoptat, de asemenea, o nouă politică de dividende care cuprinde un raport de plată de 50% a profitului net rezistent, care va intra în vigoare odată cu eliminarea restricțiilor privind distribuțiile acționarilor. Raportul de capital vizionat pe scară largă cunoscut sub numele de Common Equity Tier 1 a crescut la 15,3% de la 15% cu trei luni mai devreme.
În ultimii ani, ING a fost una dintre băncile cu cea mai rapidă creștere din Europa, deoarece a adăugat milioane de clienți prin intermediul serviciilor online sub precedentul director executiv Ralph Hamers, care acum conduce UBS Group AG. Chiar și după ce a adăugat milioane de clienți în ultimii ani, ING s-a străduit să fie mai profitabilă după ratele scăzute ale dobânzii și costurile crescute de conformitate au influențat marjele de profit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Bitcoin, cea mai mare...
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...