Cifra zilei: 13.481 de firme au pus lacătul pe ușă în România
Această tendință reflectă...
'Cea de-a cincea linie de producţie va fi dedicată pâinii de tip rustic de o calitate superioară, făcută cu ingrediente nutritive precum maiaua şi seminţele. Aceasta este aproape în totalitate automatizată, având o capacitate de producţie de 160.000 de produse pe zi. Linia este dotată cu un dospitor cu aerosoli care ajută la o mai bună hidratare a aluatului, rezultatul fiind o pâine mai bine crescută, o calitate superioară a miezului şi a cojii, oferind astfel o prospeţime îndelungată. Camerele cu termoviziune ajută la identificarea formei şi permit o crestare precisă şi uniformă a tuturor produselor.
20 de tone de ciocolată s-au ”evaporat” pe drum
Cea de-a cincea linie impresionează şi prin existenţa a trei mixere de ultimă generaţie pentru frământarea aluatului, care imită mişcările frământatului cu mâna făcute de brutarii artizani. Sistemul de ambalare este tehnologizat, pregătirea cutiilor şi etichetare făcându-se automat, viteza de ambalare fiind de două pâini pe secundă', menţionează sursa citată. Potrivit companiei, produsele realizate pe această nouă linie de fabricaţie vor ajunge atât pe piaţa internă, cât şi la export în ţări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria şi Grecia. Investiţia de 12,5 milioane de euro din Câmpia Turzii a dus la crearea de noi locuri de muncă, iar până la sfârşitul acestui an vor fi angajate 20 de persoane, urmând ca până la finalul anului viitor să mai fie angajaţi 40 de operatori.
La Lorraine România este unul dintre principalii furnizori de produse pre-coapte de pe piaţa din România. În anul 2018, în unitatea de la Câmpia Turzii au fost realizate 36.000 de tone de produse de panificaţie pre-coaptă congelată şi produse de patiserie congelată, din care 30.000 de tone au ajuns pe piaţa internă, iar 6.000 de tone la export. Conform fabricantului, toate produsele realizate La Lorraine sunt din făină şi alte materii prime româneşti de cea mai bună calitate, fabrica fiind certificată cu cel mai înalt standard de management al calităţii şi a siguranţei produselor alimentare, IFS. În acest an, La Lorraine România a devenit oficial furnizor al Casei Regale a României, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis vineri Agerpres.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Această tendință reflectă...
La capătul unor dezbateri...
Președintele ales a dezvăluit într-un timp record numele...
Dana Tănase, directorul...
"Make the impossible possible"...
Anunțul a fost făcut de Bernd...
Andrea Orcel, directorul general al UniCredit SpA, a...
Este o manevră care face parte din planurile de...
Amazon continuă să-și...
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Suedia este pregătită să...
Bitcoin, cea mai mare...
Bentley Motors Ltd., unul dintre cei mai exclusiviști...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...