Asta da afaceri! Într-un an, Jay-Z a realizat ce mulți investitori nu sunt în stare
Autor: Simona Haiduc | 28 Martie 2023, 23:04
Jay-Z, soțul lui Beyoncé, știe cum să facă bani
Jay-Z, soțul lui Beyoncé, știe cum să facă bani
La mai puțin de patru ani după ce a devenit primul rapper miliardar, Jay-Z își continuă ascensiunea. 

2,5 miliarde de dolari! Atât cântărește acum averea lui Jay-Z, conform ultimei evaluări a revistei Forbes. Artistul din Brooklyn a devenit primul rapper miliardar în 2019, în urma investițiilor sale imobiliare și a participațiilor în producătorii de șampanie Armand de Brignac și coniac D'Usse.

Averea soțului lui Beyoncé a explodat în ultimii ani, stimulată parțial de creșterea companiei sale de divertisment Roc Nation, de vânzarea serviciului său de streaming Tidal, precum și de numeroasele investiții în diverse afaceri, inclusiv Uber. Potrivit Forbes, anul trecut, averea netă a artistului s-a ridicat la 1,4 miliarde de dolari.

Locul 1210 în topul Forbes

Într-un an, valoarea lui Jay-Z aproape sa dublat. „Chiar și într-un an fără turnee sau lansări de album, Jay-Z câștigă milioane din șampania lui Armand de Brignac și coniacul lui D'Usse”, a subliniat Forbes în raportul său, citat de postul de televiziune CNBC. Averea pe care acum o deține îl plasează pe locul 1210 al celor mai bogați oameni din lume.

Rapperul în vârstă de 53 de ani a întors spatele miturilor din anii 1990 conform cărora muzicienii nu ar trebui să aspire să fie bogați. Și mereu și-a asumat decizia luată. „La fel ca acțiunile la bursă, muzica este o marfă care se cumpără și se vinde”, a spus el într-un interviu acordat în 2010 alături de miliardarul Warren Buffet.

La finalul acestei discuții, renumitul investitor american, supranumit Oracolul din Omaha, a prezis că, în curând, tinerii vor apela la Jay-Z pentru sfaturi despre cum să câștige bani. „Jay predă într-o clasă mult mai mare decât în ​​care voi preda eu vreodată. Pentru un tânăr care crește, el este cel de la care trebuie să învețe”.

Citește și Miliardarul ceh Daniel Kretinsky și-a extins imperiul. Ultima achiziție

Omul de afaceri, care a ajuns să dețină peste 25% din capitalul Fnac Darty, "nu are nicio intenție" de a prelua controlul grupului francez specializat în comercializarea de produse electrocasnice, electronice și culturale. ...

Citește și Greșeala multor români când iau salariul. Sfatul lui Adrian Asoltanie: Este primul lucru ce trebuie făcut

e ce trebuie să strângem bani și cum facem economii? Întrebări la care răspunde Adrian Asoltanie, trainer de educație financiară, invitatul lui Alex Vlădescu în emisiunea D`Economics.

”Cred că prima întrebare pe care trebuie să ne-o punem este de ce economisim. Pentru că, de cele mai multe ori, românii economisesc ca să cheltuie mai târziu. Adică pui bani deoparte ca să-ți schimbi televizorul, centrala, telefonul, canapeaua și așa mai departe. Ceea ce este OK. Este OK să te pregătești, să strângi niște bani pentru o achiziție importantă. Unde ne este nouă mai greu este ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care este noua ofertă a Guvernului pentru profesori

Guvernul României a înaintat vineri o nouă ofertă...

Abia în 5 - 7 ani România ar putea să adopte acquis-ul OCDE

Potrivit secretarului general adjunct al Guvernului,...

Fenomenul El Nino a aruncat în aer prețul cafelei robusta

Oricum prețurile erau în creștere din cauza secetei, a...

Leul s-a depreciat în raport cu euro. Curs valutar BNR

Banca Naţională a României a comunicat cursul de schimb...

A fost lansată Oferta Publică pentru banca Rothschild

O operațiune care va fi urmărită cu atenție de mediul de...

Avertismentul BNR: Bugetul este extrem de încordat

Este important ca toți angajații din sectorul public să...

Crossuri externe