Joe Biden, către americani: Vă rog, vă rog, vaccinați-vă!
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
”Am comunicat îngrijorarea noastră Rusiei, am comunicat îngrijorarea noastră Belarusului", a declarat preşedintele Biden
”Am comunicat îngrijorarea noastră Rusiei, am comunicat îngrijorarea noastră Belarusului", a declarat preşedintele Biden
Preşedintele american Joe Biden şi-a îndemnat luni concetăţenii să se vaccineze anti-COVID-19, după ce persoanele nevaccinate au contribuit la o creştere a cazurilor de infectare, fapt care a contribuit la o scădere a Bursei, relatează Reuters.

Numărul cazurilor de COVID-19 a reintrat în ultimele săptămâni pe o tendinţă ascendentă în SUA, responsabilii sanitari afirmând că această creştere a îmbolnăvirilor se înregistrează preponderent în rândul persoanelor nevaccinate, pe fondul răspândirii accentuate a variantei mai contagioase Delta a coronavirusului, care devine dominantă şi în SUA.

Aproape toate decesele şi formele grave de boală ce necesită spitalizare se înregistrează în rândul persoanelor nevaccinate, au mai observat responsabilii americani.

MAE: Atenționare de CĂLĂTORIE pentru SPANIA

Într-un discurs pe tema situaţiei economice a SUA, preşedintele Joe Biden a atenţionat luni că redresarea economiei depinde de punerea pandemiei sub control. El a subliniat că săptămâna trecută patru state americane cu rate reduse ale vaccinării au însumat 40% din toate cazurile noi de COVID-19 confirmate în toată ţara.

''Aşadar, vă rog, vă rog, vaccinaţi-vă!'', şi-a îndemnat Biden concetăţenii. ''Vaccinaţi-vă acum!'', a insistat el.

Directoarea Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC), Rochelle Walensky, a declarat vineri că 97% dintre persoanele spitalizate în SUA cu COVID-19 sunt nevaccinate şi ''aceasta devine o pandemie a nevaccinaţilor''. Prin urmare, Rochelle Walensky i-a îndemnat pe americanii ce încă nu s-au vaccinat să o facă, subliniind că vaccinurile Pfizer şi Moderna s-au dovedit în mod special a fi eficace contra variantei Delta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel