Joe Biden, DISCUȚIE INTERESANTĂ cu Vladimir Putin
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Joe Biden DISCUȚIE INTERESANTĂ cu Vladimir Putin
Joe Biden DISCUȚIE INTERESANTĂ cu Vladimir Putin
Preşedintele SUA, Joe Biden, 'nu a fost reţinut' în convorbirea telefonică pe care a avut-o în această săptămână cu preşedintele rus Vladimir Putin, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, informează Reuters.

Liderul de la Casa Albă a adus în discuţie, cu această ocazie, şi tratamentul acordat de Rusia opozantului regimului de la Moscova, Alexei Navalnîi, aflat acum în detenţie, precum şi alte probleme dificile.

Novavax DISTRUGE virusul COVID-19. DETALII

"Nu a fost reţinut în a transmite îngrijorarea sa cu privire la modul în care este tratat Alexei Navalnîi şi la comportamentul faţă de protestatari", a declarat presei Psaki.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a mai spus că Biden nu a avut niciodată reţineri în ceea ce-l priveşte pe preşedintele Putin sau în privinţa exprimării îngrijorării sale cu privire la acţiunile guvernului rus şi 'cu certitudine a transmis în mod clar acest lucru în apelul telefonic.'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel