Euro, la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani față de dolar
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Jurnaliștii străini care acoperă Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară vor fi supravegheați în mod constant de GPS și riscă să-și piardă acreditarea dacă încalcă regulile, a declarat marți președintele comitetului de organizare Seiko Hashimoto.
Jurnaliștii din străinătate vor fi nevoiți să rămână în hotelurile preselectate de organizatorii japonezi și nu vor avea acces la cazare privată.
Și numărul hotelurilor desemnate este redus la aproximativ 150 de la 350 câte au fost inițial, pentru a permite organizatorilor să verifice mai bine respectarea regulilor, a adăugat dna Hashimoto.
Jocurile Olimpice, puse sub semnul întrebării. Japonia, lovită de al patrulea val de îmbolnăviri
Restricțiile privind accesul în Japonia și condițiile drastice impuse de organizatori au forțat multe mass-media străine să își reducă echipele special trimise pentru a acoperi evenimentul sportiv.
Sportivii olimpici înșiși vor fi foarte limitați în mișcări și vor trebui să treacă teste zilnice pentru a verifica dacă nu sunt infectați cu COVID-19.
Fără spectatori străini
Spectatorilor din străinătate lea fost interzis accesul încă din luna martie de către organizatorii olimpiadei. Dacă accesul se va permite sau nu spectatorilor locali și, dacă da, în ce proporție, rămâne să fie decis în această lună, deoarece Jocurile sunt programate pentru 23 iulie și vor dura până pe 8 august.
Guvernul și organizatorii japonezi încearcă de luni de zile să ofere garanții de securitate opiniei publice japoneze, temându-se că olimpiada va înrăutăți criza sanitară din țară, mai ales că până acum doar 3,5% din populația locală este complet vaccinată.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Bitcoin, cea mai mare...
Suedia este pregătită să...
Bentley Motors Ltd., unul dintre cei mai exclusiviști...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...