Leacurile Reginei Elisabeta. Casa Regală și-a pus credința în homeopatie
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Lucruri INTERZISE pe care NU le poți face în fața Reginei Elisabeta
Lucruri INTERZISE pe care NU le poți face în fața Reginei Elisabeta
Regina Elisabeta a călătorit decenii la rând, dar niciodată nu a lipsit din geanta sa o cutie neagră din piele. În plină pandemie, Casa Regală, nu a dat la o parte leacurile "băbești".

Este o cutie împărțită în 60 de compartimente și umplute de fiecare dată de asistenții regali înaintea oricărei călătorii, conține doar remedii homeopatice.

Spaimă la Casa Regală! Regina Elisabeta în pericol de infectare

Regina nu pleacă nicăieri fără flacoanele ei cu arnică, nux vomica sau sunătoare. La aproape 94 de ani, s-a bucurat de o sănătate remarcabil de puternică pentru o mare parte din viață și rareori a fost obligată să anuleze îndatoririle oficiale din cauza bolilor, potrivit DailyMail.

Așadar, în timp ce deja există neliniști cu privire la Prințul de Wales pentru că luptă cu Covid-19, întrebarea de milioane este: Ce se întâmplă cu Regina? În ciuda rezistenței sale extraordinare, vârsta ei o plasează în categoria de risc ridicat. 

Cu siguranță, au fost atacuri ocazionale de gripă și răceli care au răpus-o la pat pe Regina Mamă. Dar, indiferent de afecțiune, putem fi siguri că acest conținut al cutiei din piele a fost în prim plan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel