Licitaţie în Bucureşti: Ceasuri de zeci de mii de euro, la preţ de pornire de 100 de euro
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Licitatie Artmark
Licitatie Artmark
Cu ocazia unei licitații aniversare, ceasuri de prestigiu de zeci de mii de euro, la preț unic de pornire de 100 de euro - fără rezerve, anunţă casa de licitaţii Artmark.

Artmark anunță publicarea catalogului „Artmark 16 ani” – Licitația Aniversară de Ceasuri și Bijuterie. Evenimentul, care va avea loc la Palatul Cesianu-Racoviță din Capitală (str. C.A. Rosetti nr. 5), aduce publicului, pentru a sărbători împreună, peste 170 de ceasuri și bijuterii la unicul preț de pornire de numai 100 de euro – fără rezerve!  

Iată doar cinci dintre cele mai atractive și râvnite ceasuri pe care licitația le are în această selecție. La un preț de listă de 40.000 de euro și vândut, în unele versiuni de culoare, chiar și cu 500.000 de euro, Ceasul Rolex Day Date, din aur, cu diamante și cadran Stella este disponibil în licitația aniversară a Casei A10 by Artmark cu prețul de pornire de numai 100 de euro. Este vorba despre un model de mână, bărbătesc, realizat în 1974, însoțit de cutia originală, cu zale suplimentare și broșură. Rolex a realizat foarte puține astfel de exemplare, cu acest celebru cadran pictat manual Stella.

Următoarea atracție: Ceasul Vacheron Constantin Patrimony, din aur roz de 18k, cunoscut între iubitorii de ceasuri de la noi drept „ceasul prezidențial” (se știe că era unul dintre preferatele președintelui Traian Băsescu). Este tot un model de mână, bărbătesc, însoțit de cutia originală, broșură și certificat de garanție. Are mecanism cu armare manuală, cadran fumuriu și cureaua originală, din piele neagră. Deși are un preț de listă de 21.000 de euro, în Licitația Aniversară „Artmark 16 ani” este disponibil tot începând de la numai 100 de euro (fără rezerve!).  

Între vedetele licitației sunt și Ceasul Omega Seamaster Professional, serie limitată „40 Years of James Bond” (model de mână, bărbătesc, cu mecanism automatic și un cadran de culoare albastră, decorat în relief cu logo-ul „007”, însoțit de cutie, brățară originală, manual și card de garanție, realizat din oțel inoxidabil în 2006 – al cărui preț de listă este de 7.000 de euro), Ceasul Romain Jerome Moon DNA, din aur și oțel (model de mână, bărbătesc, realizat din aur roz de 18k și cu metal de pe nava spațială a misiunii Apollo 11, în anul 2005, având cureaua originală – al cărui preț de listă este de 6.500 de euro) și Ceasul Bvlgari Serpenti, din aur roz (model de mână, de damă, cu cadran din sidef, realizat în 2020, de asemenea cu a sa curea originală – al cărui preț de listă este de 7.000 de euro).

La Galeriile Artmark pot fi vizitate, liber, toate expozițiile prilejuite de licitațiile casei A10 by Artmark. O invitație deschisă așadar, să descoperiți muzeul inedit din inima Bucureștiului. Zilnic, de luni până duminică, între orele 10.00 și 20.00, oferă acces la obiecte de artă excepționale, care provin din colecții private și „ies”, deci, rareori la „întâlnirea” cu publicul.  

Spectacolul fiecărei licitații găzduite de Palatul Cesianu-Racoviță (din str. C.A. Rosetti nr. 5) este, de asemenea, un eveniment cu acces nerestricționat. Iubitorii de artă, istorie ori obiecte de colecție pot licita fie direct, în timpul evenimentelor cu prezență fizică, fie online, dacă își fac cont pe site-ul artmark.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...

Slănic, stradă surpată. Evacuare extinsă, decisă de prefect

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat...

Rezervele valutare ale BNR s-au redus

Banca Națională a României a prezentat ultimele cifre. 

Ucraina caută cumpărători pentru zahărul său

Ucraina îşi va epuiza luna viitoarea cota de export de...

Un miliard de euro pentru un coniac!

Cea mai importantă tranzacție din istoria companiei...

Finanțele se vor împrumuta mai puțin în luna mai

Ministerul Finanțelor și-a stabilit programul de...

WhatsApp se transformă! O noutate extraordinară

Asta da, veste! Ce pregătesc cei de la Meta

Mai puțini cozonaci pe piață, dar mai ieftini, anunță ROMPAN

Preşedintele Patronatului Român din Industria de...

Lockheed Martin, contract istoric în Australia

Compania americană Lockheed Martin a anunțat că divizia...

De ce a inventat Guvernul lozul Team România

Până la debutul Jocurilor Olimpice de la Paris mai este...

Număr record de firme radiate în România

În primele trei luni ale anului peste 25.000 de firme au...

Programul de Paște al magazinelor Lidl din România

Cum funcționează magazinele Lidl în zilele Sărbătorilor...

SUA interzic importul de uraniu din Rusia

Senatul american a aprobat marți o lege prin care se...

Plăți de 119 milioane de euro pentru agricultori

Cele mai semnificative plăți, în valoare de 112,7...


pixel