Lovitură pentru Meghan Markle! Este vorba despre fiul ei, Archie
Autor: Delia Gheață
Data publicării:
Și-ar fi dorit ca rezultatul să fie altul
Și-ar fi dorit ca rezultatul să fie altul
Este, într-adevăr o lovitură pentru soția prințului Harry, Meghan Markle. Cu siguranță și-ar fi dorit ca lucrurile să decurgă altfel, dar orice decizie are prețul ei. Iar publicul nu iartă. Despre ce este însă vorba? Un clasament al celor mai populari prințișori și prințese. 

Fiul cel mare al prințului William și al lui Kate, prințul George, în vârstă de opt ani, a fost desemnat cel mai popular copil regal din lume. Studiul Design Bundles a calculat căutările globale pe Google și hashtag-urile de pe Instagram. Specialiștii au selectat 19 adolescenți regali din întreaga lume pentru a stabili cine a fost cel mai mai influent.

Prințul George, al treilea în linia de succesiune la tron în monarhia britanică, s-a clasat pe primul loc cu 693.535 de hashtag-uri pe Instagram și 203.000 de căutări pe Google pe lună, pentru un total de 896.535. Sora lui, prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, îl urmează îndeaproape, ocupând locul secund, cu 537.592 de hashtag-uri pe Instagram și 148.000 de căutări pe Google, pentru un total de 685.592.

În sfârșit, pe ultima treaptă a podiumului s-a plasat cel mai mic dintre copiii ducilor de Cambridge, prințul Louis. La numai trei anișori ai săi, el a strâns 305.813 hashtag-uri pe Instagram și 64.000 de căutări pe Google, pentru un total de 369.813.

Potrivit studiului, fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry, Archie, este al patrulea cel mai popular copil al familiei regale. Ducele și ducesa de Sussex au renunțat anul trecut la îndatoririle regale, iar acum locuiesc în California împreună cu cei doi copii ai lor, Archie și Lily. Archie, în vârstă de doi ani, a adunat 94.963 de hashtag-uri pe Instagram și 24.000 de căutări pe Google, pentru un total de 118.963.

Prințesa Leonora a Spaniei, fiica cea mare a regelui Felipe al VI-lea și a reginei Letizia, ocupă locul al cincilea. Studiul a constatat că au existat 34.425 de hashtag-uri pe Instagram și 29.000 de căutări pe Google, ceea ce îi dă un total de 63.425.

Citește și Plantele MIRACULOASE! Află la ce PROBLEME te ajută

Citetșe și Meserii inedite căutate de famila regală a Marii Britanii. Cât sunt salariile

Fiica lui Meghan și a lui Harry, Lilibeth Diana, născută în iunie, se află pe locul șase. Lily a creat 10.367 de hashtag-uri pe Instagram și 42.000 de căutări pe Google - pentru un total de 52.367. Nimeni nu a văzut-o încă pe Lilibeth, dar fanii ducilor de Sussex încă așteaptă să apară prima imagine cu fetița.

"Prezența uriașă în online a acestor copii regali - de la posibili viitori regi și regine, precum prințul George și prințesa Leonora, până la copiii celor mai proeminente celebrități regale din lume, precum Archie - arată cât de fascinată este lumea de fiecare membru al familiilor lor regale. Ei reprezintă următoarea generație de capete încoronate și este posibil să câștige din ce în ce mai multă influență pe măsură ce cresc și își asumă mai multe responsabilități publice în rolurile lor”, a comentat un reprezentant al Design Bundles. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel