Mașină electrică, model revoluționar: Cu grădină la purtător FOTO
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
La salonul Auto Shanghai 2019, compania germană Audi a prezentat un automobil al viitorului: AI:ME este o mașină electrică cu sistem de pilot automat și cu plante vii la bord. 

Producătorul auto german și-a prous să creeze un autoturism compact cu un salon confortabil, perfect pentru o călătorie deosebit de plăcută. ”Automobilul devine al treilea habitat, după locuință sau locul de muncă”, au explicat specialiștii Audi. ”Prin urmare, prioritatea noastră a devenit designul de interior, fundamental pentru întreg conceptul noului nostru autoturism”, au subliniat experții germani.

Elementul specifict al AI:ME îl constituie plantele vii de sub plafonul transparent al mașinii. Designerii de la Audi sunt convinși că au fost primii care inclus plante vii în spațiul mijlocului de transport, nu doar pentru îmbunătățirea aspectului exterior și a calității aerului, dar și pentru asigurarea unui plus de confort.

Citește și Model Porsche de succes înainte de lansare. Ce caracteristici are

Mașina electrică are dimensiuni modeste: 4,3 pe 1,9 metri, interiorul fiind gândit în stil minimal. Audi afirmă că în interiorul unui astfel de autoturism va domni o atmosferă calmă, un fel de ”adăpost dotat cu tehnologii avansate pentru orele de vârf”. Toți factorii de confort - de la temperatură, lumină, poziția scaunelor - se adaptează la fiecare pasager.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel