Magistrala 5 de metrou. Ministrul Cuc anunță când va fi gata
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Metroul bucureștean ar putea sa nu mai circule după Revelion
Metroul bucureștean ar putea sa nu mai circule după Revelion
Magistrala 5 de metrou va fi deschisă la sfârşitul lui decembrie 2019 şi se va circula pe ea, a dat asigurări ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la un post de televiziune, precizând că îi va transmite că "lucrează cu mandatul pe masă".

”La sfârşitul lui decembrie se va circula pe Magistrala 5, va fi deschisă", a spus Cuc. Întrebat despre informaţiile potrivit cărora fostul director general al Metrorex Dumitru Şodolescu ar fi fost îndepărtat din fruntea companiei întrucât nu era agreat de sindicatul de la metrou, ministrul a răspuns: "Cred că nu mă puteţi acuza pe mine că aş fi părtinitor cu sindicatele, când aţi văzut câte proteste au fost la minister de la sindicate". El a subliniat că directorul general al companiei este numit de Consiliul de Administraţie, şi nu de ministru.

În ceea ce priveşte proiectele viitoare pe care le are Metrorex, Răzvan Cuc a menţionat că deja s-a lansat proiectarea şi execuţia pentru Magistrala 6 - secţiunea 1 Mai - Tokyo.

Citește și Promisiune șocantă a șefului Metrorex. Ce a declarat

"Adică secţiunea cu aeroportul, ca să înţeleagă toţi românii, că mi s-a spus că vorbesc prea tehnic. Deci, conexiunea cu aeroportul - a fost lansată proiectarea şi execuţia pentru primele şase staţii. Urmează ca în perioada următoare să se lanseze şi pentru celelalte şase staţii, să se desemneze câştigătorul şi să se apuce de lucru", a susţinut acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel