Masa de PAȘTE: Unde se găsesc cei mai IEFTINI COZONACI
Autor: Delia Gheață
Data publicării:
Depinde de gramaj, dar și de producător
Depinde de gramaj, dar și de producător
Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar pentru cei care vor să aibă pe masă unul dintre deserturile tradiționale, dar nu au timp să îl facă acasă și nici nu vor să cheltuie prea mulți bani pe el, există câteva opțiuni, indiferent de gusturi.

Prețurile pentru cozonaci pornesc de la 8,39 lei și diferă în funcție de firma producătoare, gramaj, sortiment și rafturile pe care se găsesc. Cel mai ieftin nu este chiar un cozonac tradițional, deoarece este de post și are doar stafide la interior. Este oferit de Boromir, la 500 de grame și se găsește la Cora. Un cozonac similar, la același gramaj, dar de la Vel Pitar, se găsește la Mega Image, la prețul de 13,99 de lei.

Dacă ținem seama de raportul dintre gramaj și preț, atunci cel mai ieftin cozonac posibil pentru Paște se găsește la Kaufland. Este un cozonac tradițional ce cântărește un kilogram și are nucă, stafide, cacao şi rahat, fără conservanți, de la Vreau din România. Acesta se vinde la prețul de 10,99 lei.

Altfel, la prețuri mai mici de atât se poate cumpăra un cozonac Boromir mai mic, de 400 de grame, cu cacao și rahat, la 9,25 lei, la Auchan; sau unul congelat cu maia și nucă, la 300 de grame, de la Lidl, la 9,99 lei în magazinele Mega Image.

Citește și Joia Mare. Ce este interzis să MĂNÂNCI în Joia celor 12 Denii

De la Auchan se pot cumpăra cozonaci cu cremă de nucă și stafide de 400 de grame, la 10 lei; cremă de cacao, la 10,60 lei; cremă de ciocolată și rom de 450 de grame, la 11,60 lei; cremă de nucă și cacao de 400 de grame, la 11,60 lei; nucă și cacao de 450 de grame, la 12,00; sau nucă, rahat și stafide, 400 de grame, la 13,80 lei. Și Mega Image vinde cozonaci: cozonac de post cu cacao și nucă de 500 de grame la 11,39 lei și cu nucă, stafide și cacao la 800 de grame, la prețul de 16,99 lei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel