Meta este în discuții cu actori precum Awkwafina și Judi Dench, precum și cu influenceri, pentru dreptul de a le folosi vocile în asistentul său digital MetaAI, a declarat vineri New York Times, citat de Reuters.
Gigantul social media este, de asemenea, în discuții cu comediantul Keegan-Michael Key, printre alte celebrități, iar cele mai importante agenții de talente de la Hollywood au fost implicate în negocieri, conform surse citate.
În timp ce detalii precum cine ar putea semna sunt încă incerte, ziarul a declarat că Meta ar putea plăti milioane de dolari în onorarii actorilor dacă se ajunge la o înțelegere.
Meta nu a răspuns imediat la solicitarea Reuters de a comenta.
Miercuri, Meta a semnalat că va continua să cheltuiască sume mari pentru infrastructura AI. La fel ca mulți colegi din domeniul tehnologiei, Meta a investit miliarde de dolari în centrele sale de date pentru a profita de boom-ul inteligenței artificiale generative.
OpenAI, cu un pas în față
OpenAI a lansat recent o nouă voce pentru un număr restrâns de utilizatori ChatGPT Plus.
Acest asistent vocal de inteligență artificială a fost dezvăluit pentru prima dată în luna mai a anului trecut, ca parte a evenimentului de lansare a modelului GPT-4o al OpenAI, cel mai avansat de până acum.
Cu toate acestea, lansarea a fost amânată din cauza unor probleme de siguranță, OpenAI afirmând că are nevoie de mai mult timp pentru a-și atinge obiectivul de lansare.
Modul vocal s-a confruntat, de asemenea, cu critici pentru că suna foarte asemănător cu vocea actriței Scarlett Johansson. Ulterior OpenAI a schimbat schimbat vocea pentru a tempera criticile.
"De la prima demonstrație a modului vocal avansat, am lucrat pentru a consolida siguranța și calitatea conversațiilor vocale, pe măsură ce ne pregătim să aducem această tehnologie de vârf pentru milioane de oameni", a declarat marți compania pe platforma X.
Potrivit OpenAI, acest mod vocal este mai uman și permite chatbot-ului conversații în timp real.
De asemenea, vocea poate fi întrerupă de utilizatorilor în orice moment, detectând și răspunzând instat solicitărilor acestora.
Compania a adăugat că noua caracteristică a fost testată cu mai mult de o sută de antrenori în 45 de limbi.
De asemenea, asistentul vocal este restricționat să vorbească doar în cele patru voci prestabilite și nu va putea copia modul în care vorbesc alții, pentru a proteja intimitatea oamenilor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Serviciile TikTok au fost suspendate în Statele Unite,...
Directorul Mercedes-Benz, Ola Källenius, sugerează o...
Astăzi aducem în prim-plan cele mai importante subiecte...
Adrian Câciu a făcut câteva...
România face pași importanți...
Ministerul Energiei va aloca...
Ministerul Finanțelor a pus în...
Comisia Federală pentru Comerț (FTC), instituția care...
Europa își propune să-și reducă...
Agenția de Plăți și Intervenție...
Industria navală face pași importanți către un viitor...
TikTok riscă să fie suspendată...
Săptămâna viitoare angajații au...
Grupaj de ştiri. Click pe...
FMI a publicat vineri un nou...
BRD anunţă lucrări de...
Chișinăul reafirmă deschiderea...
Trump mută ceremonia de...
Anul trecut a fost unul mai...
O rachetă Starship a SpaceX s-a...
Un termen limită pentru...
Peste 90% dintre fermierii eligibili, autorizați pentru...
Mai mulți livratori ai...
Analistul economic Adrian...
Președintele rus Vladimir Putin...