Mii de apartamente din Buzău, fără căldură și apă caldă
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Gala "Transform Awards" 2021 a fost organizată de publicaţia "Transform Magazine", iar municipiul Buzău, care a participat la concurs cu logo-ul " Buzău oraş deschis", a fost nominalizat în finală.
Gala "Transform Awards" 2021 a fost organizată de publicaţia "Transform Magazine", iar municipiul Buzău, care a participat la concurs cu logo-ul " Buzău oraş deschis", a fost nominalizat în finală.
Un număr de 4.000 de apartamente din municipiul Buzău au rămas, de luni seara, fără apă şi căldură din cauza unei avarii la un cazan montat recent la PT 4 Dorobanţi.

Directorul Regiei Autonome Municipale Buzău, Aurel Gubandru, a declarat, pentru AGERPRES, că "problemele vor fi remediate până în a doua parte a săptămânii".

"La punctul termic PT Dorobanţi s-au executat lucrări de înlocuire a ventilatorului de aer la cazanul CAF 10Gcal, ce au condus la îmbunătăţirea semnificativă a nivelului de zgomot la acest amplasament, iar cu această ocazie au apărut defecţiuni ale ţevilor interioare ale cazanului. În urma constatărilor şi pentru a avea siguranţa funcţionării la parametri normali în această iarnă, s-a luat decizia de înlocuire a ţevilor cu grad ridicat de uzură, operaţiune care va dura până în a doua parte a săptămânii", a precizat sursa citată.

Directorul RAM susţine că cel de-al doilea cazan, de 2,75Gcal, va asigura agentul termic pentru ca instituţiile de învăţământ să nu fie afectate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Bijuterii: Richemont achiziționează grupul italian Vhernier

Gigantul elvețian Richemont, proprietar printre altele...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel